Close sidebar
Close sidebar

Un refugiat sirian, principalul suspect in cazul crimei din vila care a ars in sectorul 6

Un refugiat sirian, principalul suspect in cazul crimei din vila care a ars in Sectorul 6. Femeia a fost gasita moarta in noaptea de vineri spre sambata, in casa unde lucra ca menajera, iar la momentul tragediei, proprietarii nu erau acasa.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sirianul, in varsta de 32 de ani, a venit in Romania in 2017, din Germania si, in urma investigatiilor, anchetatorii au stabilit ca anul trecut a fost cercetat pentru viol.

Oribila crima a fost descoperita chiar de sotul femeii ce avea doar 44 de ani. Acesta si-a gasit sotia intr-o balta de sange, iar un incendiu izbucnise de la subsol. Victima avea lovituri la cap si nu a mai putut fi salvata de medici.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Din primele inormatii se pare ca tanarul se cunostea cu fiica proprietarilor vilei si chiar o vizitase cu o zi inainte de crima. „Ar fi simulat ca pleaca dupa intalnirea cu fata respectiva, insa a ramas in casa. Cand a venit menajera sa faca curatenie, intre cei doi ar fi izbucnit un conflict', au declarat pentru Libertatea, surse din randul anchetatorilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI