Close sidebar
Close sidebar

Un refugiu de tramvai din zona Obor, distrus chiar de catre angajatii RATB! Imaginile care ii vor revolta pe bucuresteni!

Imaginile astea il vor revolta probabil si pe cel mai calm bucurestean. Un locuitor al capitalei a facut cateva poze si le-a trimis unei televiziuni din Romania.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un camion care apartine Regiei Autonome de Transport Bucuresti isi face loc pe sina de tramvai, undeva in zona Obor, reusind sa distruga practic tot acostamentul. Latimea camionului fiind mult prea mare, soferul a fost nevoit sa urce cu autoturismul si pe refugiul de tramvai, iar bordurile au cedat pe toata zona pe care acesta a mers asa.

Pozele au fost realizate de un bucurestea pe nume Nicolae si trimise pe adresa colegilor nostri de la realitatea.net.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI