Bărbatul în vârstă de 38 de ani s-a retras din lumea sportului în 2014. În timp ce se afla la o școală din Hamburg unde asista la un curs pentru antrenori a fost luat de polițiști pentru a-i însoți la domiciliul său, pentru un set de percheziții, arată  thesun.co.uk  .

Potrivit informaţiilor apărute în presa din Germania, o femeie s-a prezentat la poliţia din Hamburg cu câteva fotografii pornografice cu minori trimise pe WhatsApp de către Metzelder.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fostul sportiv ar fi avut o relație de mai bine de un an cu această femeie. Marţi, casa lui Metzelder din Dusseldorf a fost percheziţionată de către autorităţile statului german. Informaţiile au fost dezvăluite mai întâi de publicaţia Bild și confirmate de surse de poliție.

Citeste si: Gestul neașteptat al unui cioban din Cluj. Și-a incendiat mașina pentru a primi ajutor social de la primărie

Cristoph Metzelder a jucat pentru cluburi importante precum Borussia Dortmund (2000-2007), Real Madrid (2007-2010) sau Schalke 04 (2010-2013). La naționala Germaniei, fostul fundaș central a strâns 47 de selecții.

Citeste si: OFICIAL! Anchetatorii au găsit șapte dinți ai Alexandrei în butoi! Șocant, unde sunt ceilalți?

Fostul fundaş s-a retras în 2014

Fostul fundaş s-a retras în 2014 şi a evoluat în cariera sa echipe precum Borussia Dortmund, Real Madrid şi Schalke 04.

La ultimul dintre aceste cluburi a fost coechipier, timp de doi ani, cu atacantul român Ciprian Marica. Metzelder a evoluat la Schalke între 2010 şi 2013, iar Marica – între 2011 şi 2013.

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, chemați de urgență la DIICOT


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si