Intr-un comunicat, un purtator de cuvant al publicatiei a numit acuzatiile impotriva lui Glenn Thrush, unul dintre reporterii de top ai ziarului care a acoperit subiecte legate de administratia Trump, "foarte ingrijoratoare si nu corespund standardelor si valorilor cotidianului The New York Times".

"Intentionam sa facem o investigatie completa si in acest timp Glenn va fi suspendat", a adaugat purtatorul de cuvant.

Intr-un articol publicat luni pe site-ul Vox.com se arata ca Thrush, in varsta de 50 de ani, a avut "un comportament nepotrivit cu jurnaliste". Povestea include acuzatii de la trei femei, printre care si jurnalista Laura McGann, care il acuza pe Thrush ca le-a atins si sarutat fara consimtamant, aflat sub influenta alcoolului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Thrush s-a alaturat The New York Times anul trecut dupa opt ani cat timp a transmis unele dintre cele mai importante subiecte legate de presedintele Trump, alaturi de Maggie Haberman, si ea fost reporter politic. Cei doi l-au intervievat pe Trump anul acesta si au fost de acord sa scrie impreuna o carte despre presedintele american.

Intr-un email trimis CNN, Thrush a comentat acuzatiile care i se aduc: "imi cer scuze oricarei femei care s-a simtit incomfortabil in prezenta mea si pentru orice situatie in care m-am comportat nepotrivit.

Orice comportament care jigneste o femeie este inacceptabil. Amintirea mea despre interactiunea cu Laura difera de a ei- intalnirea a fost consimtita, scurt, si incheiata de mine. Era editor pe atunci, functie superioara mie, si nu am subapreciat-o in fata colegilor ei de la Politic asa cum pretinde. Afirmatia ca as aprecia femeile dupa cum arata este de asemenea falsa".

"De-a lungul ultimilor ani, am reactionat la o serie de crize personale si de sanatate consumand prea mult alcool. in timpul acestei perioade, am facut lucruri de care mi-e rusine, actiuni care au adus multa suferinta familiei si prietenilor mei. Nu mai beau din 15 iunie 2017, am reinceput terapia si voi incepe in curand un tratament pentru alcoolism. Fac eforturi pentru a incerca sa repar problemele pe care le-am cauzat", a adaugat el.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si