Un român de 33 de ani a fost acuzat de faptul că a furat un card de credit. Acesta s-a prezentat la tribunalul Quimper. La sfârșitul anului trecut, o femeie a depus o plângere la secția de poliție Quimper, în care a declarat faptul că i-a fost furat cardul de credit.

Când a realizat femeia absența cardului bancar?

Femeia și-a dat seama că a rămas fără cardul bancar, după o călătorie cu autocarul.

Aceasta și-a verificat contul, dar a realizat că a rămas cu 500 de euro. Cardul a fost utilizat în scopul achitării cumpărăturilor în magazinele din Quimper.

Potrivit anchetatorilor, în urma cercetărilor efectuate, bărbatul a folosit cardul pentru a cumpăra țigări și pentru a juca la păcănele.

„Nu am văzut cardul căzând. L-am văzut jos când am coborât din autobuz. Nu aveam un loc de muncă”, a declarat inculpatul. 

În dosarul său se regăsesc 18 condamnări.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Un dosar de infracțiuni rutiere și daune materiale”, rezumă președintele Christophe Lepetitcorps.

Bărbatul a ajuns în Franța în anul 2010. La momentul audierii, acesta purta o brățară electronică pentru fapte anterioare.

Instanța l-a condamnat pe român la 8 luni de închisoare, la cererea procurorului Jean-Baptiste Doubli.

Tânăr din Oradea, arestat preventiv pentru furt

Polițiștii orădeni au reținut un tânăr în vârstă de 24 de ani după ce, prins la furat într-un magazin, s-a bătut cu agenţii de pază.

Tânărul în vârstă de 24 de ani  ar fi furat de două ori, într-o singură zi, dintr-un magazin din Oradea.  

Hoțul s-a luat la bătaie cu agenții de pază

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, miercuri, 24 mai a.c.,

în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Oradea, ar fi sustras un cleşte şi o maşină de înfiletat, iar ulterior, în jurul orei 17.30, din acelaşi magazin, ar fi sustras o altă maşină de înfiletat. La ieşirea din magazin, în momentul în care a fost oprit de către agenţii de pază ai societăţii, ar fi întrebuinţat acte de violenţă asupra paznicilor, împingându-i şi îmbrâncindu-i, pentru păstrarea bunului  sustras şi pentru a-şi asigura scăparea. Agenţii de securitate nu au suferit leziuni fizice în urma agresiunii”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La acuzația de furt se adăugă și conducerea, pe raza municipiului Oradea, a unui autoturism neînmatriculat. Tânărul a fost arestat preventiv pentru infracţiuni de tâlhărie, furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

Citește și: Un român a fost prins în Italia în timp ce fura curent de la primărie. Acesta încerca să își încarce mașina electrică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si