A fost o seară cu peripeții pentru un tânăr cu cetățenie română, în vârstă de 19 ani, care este domiciliat în Italia. Băiatul a reușit să ajungă de două ori la spital, obligat de circumstanțe.

În primă fază, tânărul, aflat care consumase băuturi alcoolice, a intrat în scara unui bloc din zona Piano. Acesta s-a împiedicat în timp ce urca scările și s-a lovit de ușa unei familii.

Membrii familiei la ușa căruia a nimerit tânărul român, îngrijorați pentru starea de sănătate a acestuia, au apelat la serviciile medicale. Tânărul în vârstă de 19 ani a fost transportat la spitalul Torrette.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O clădire cu patru etaje s-a prăbușit după o explozie în Italia. Patru oameni au murit

Tânărul a încercat să evedeze din spital

Leziunile nu erau grave, dar specialiștii au decis să-l rețină în spital, mai ales din cauza cantității de alcool pe care o consumase. Românul nu a fost de acord cu această hotărâre, așa că, imediat după ce s-a văzut singur în salon, s-a făcut nevăzut, scrie publicația Ancona Today. 

Din nefericire pentru el, orocul nu a fost de partea lui. Imediat ce a ajuns pe drumul care leagă Torrette de Posatora, românul a dat de o femeie căreia i s-a părut bizar modul în care se deplasa, mergea pe jumătatea străzii și nu putea să își controleze mișcările. Așa că femeia a semnalat și ea autoritățile.

Băiatul a ajuns din nou la spital. Nici de data aceasta nu și-a dorit să rămână, dar la a doua tentativă de evadare s-a lovit de polițiștii, care erau puși în gardă pentru a-l supraveghea.

Citeste si: Un ofițer al Poliției din Constanța, aflat în afara programului de lucru, a staționat în trafic un şofer care conducea beat o maşină fără cauciucuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si