Evenimentul nefericit a avut loc luni, cu puțin timp înainte de ora locală 22:00, între Innsbruck și Schönberg, Tirol. Din motive încă necunoscute, după ieșirea din tunelul Bergisel, remorca TIR-ului s-a desprins de capul tractorului și a deraiat pe carosabil. 

Citeste si: Peste 20 de elevi ai unui colegiu din Olt au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

„După incident, autostrada Brenner a fost complet închisă în zonă pe durata lucrărilor de recuperare până la ora 22:45”, au declarat oamenii legii austrieci.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Traficul în zonă a fost deviat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului și nu s-au produs avarii la carosabil sau la mijloacele de circulație.

Remorcă și o dubă răsturnată, cu doar câteva ore înainte 

Doar cu câteva ore înainte a avut loc și un „accident de remorcă”  în jurul orei 19:00, tot pe autostrada A13 în galeria Schönberg. Un șofer în vârstă de 38 de ani, se deplasa spre Brenner cu o remorcă pe care era încărcată o dubă.

Citeste si: Familia unei românce, care a murit de Covid în Italia, cere dreptate. Vrea peste 1 milion de euro de la bătrânul pe care femeia îl îngrijea

Remorca s-a legănat brusc și s-a răsturnat. Ca urmare, două dintre cele trei benzi au fost blocate. Și în acest caz, A13 a trebuit să fie complet închis în această zonă, dar pentru aproximativ 15 minute.

Toate benzile au fost redeschise circulației în jurul orei 20:15.

Citeste si: Specialiști ai culturii turce se reunesc la Festivalul ”Transylvanian Tulips Fest”, între 26-29 mai 2022, la Cluj-Napoca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si