Întreaga scenă șocantă a avut loc sâmbătă, 21 august 2021, în jurul orei 13.50, atunci când bărbatul, care ar fi fost un angajat al Departamentului Sport, s-a urcat pe clădirea-turn în care îşi desfăşoară activitatea Televiziunea Română.

Bărbatul s-a aruncat în gol, de pe acoperișul clădirii

Se pare că bărbatul s-a aruncat în gol, de pe acoperişul clădirii, iar în urma impactului cu solul a murit pe loc. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Citeste si: O mamă și-a lăsat copilul ore în șir în soare până când acesta a decedat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor", se arată într-o informare.

Martorii la tragedie au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei, dar şi poliţişti.

Bărbatul care s-a sinucis lucra ca șofer

Cel care s-a sinucis avea vârsta de 53 de ani, se afla în timpul programului şi lucra ca şofer. La ora transmiterii acestei ştiri, la sediul televiziunii se află anchetatorii care ridică probe.

Citeste si: Detalii din ancheta educatoarei ucise. În urma autopsiei s-a aflat că Liliana a fost înjunghiată în inimă și în plămâni

"Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si