Românul în vârstă de 54 de ani a dispărut din Inzing, din districtul Innsbruck-Land, Austria, pe data de 6 iulie 2022.

Citeste si: Topul celor mai mari tragedii montane din istorie. Una dintre cele mai mari tragedii s-a produs în România

Bărbatul a fost văzut ultima dată în jurul orei 7 dimineața, în Zirl, din acelaşi district, însă de atunci nimeni nu mai ştie absolut nimic de el, ca şi cum acesta ar fi intrat în pământ.

Nimeni nu mai știe nimic de bărbat de aproape 6 zile

Conform oamenilor legii austrieci, românul nu are mașină personală, nu are contacte în Austria și nu este cunoscător de limba germană. „Persoana căutată se află în Austria din 3 iulie 2022 pentru a lucra aici”, au declarat autoritățile care au distribuit pe rețelele de socializare şi fotografia românului în vârstă de 54 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Accident cumplit surprins de camere în Târgu Mureș. Un motociclist a fost izbit în plin de un autoturism

La momentul dispariției, românul purta un tricou alb, pantaloni lungi gri și pantofi sport maro. Oamenii legii solicită ca toate informațiile știute despre bărbat să fie transmise Inspectoratului de Poliție Zirl sau oricărei alte agenții.

Citeste si: Noi detalii în cazul celor două turiste ucise de rechin în Egipt! Femeile ar fi fost atacate de același exemplar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si