Sunt ore de coșmar în orașul Capaccio Paestum, provincia Salerno din Italia în legătură cu dispariția românului Petre Mădălin Alexăndrache, în vârstă de 35 de ani, care a ajuns în Italia la data de 19 mai. De aproximativ 4 zile, familia românului nu mai știe absolut nimic în legătură cu el.

Citeste si: Doi cetăţeni germani au căzut cu motocicleta într-o râpă din Cluj. Salvatorii au intervenit

Petre Mădălin a plecat din casa surorii sale, din Capaccio Paestum, în urmă cu 4 zile, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut.

Petre Mădălin nu vorbește limba italiană și nu are documentele asupra sa

Conform informațiilor oferite de autoritățile italiene, la momentul dispariției, era îmbrăcat cu un tricou negru, blugi albaștri rupți și era încălțat cu pantofi Adidas negri și roșii. Petre, în vârstă de 35 de ani, nu cunoaște limba italiană, iar potrivit surorii sale, nu are documentele asupra sa.

Citeste si: O femeie a murit după ce a căzut într-un canal. Un om al străzii a sunat la 112

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Prefectura Salerno a activat protocolul de căutare a persoanelor dispărute. Pe urmele sale se află carabinierii de la stația Capaccio Scalo, coordonați de Compania Agropoli, condusă de căpitanul Fabiola Garello, și de Detașamentul de pompieri din Agropoli, potrivit Onda News.

Un elicopter al Brigăzii de Pompieri a survolat zona, unde sunt prezente și unități K9.

Citeste si: VIDEO| Cod roșu de furtună și inundații în urma ploilor violente/Mașini distruse și șoferi blocați în pasaje inundate/Care au fost cele mai afectate zone din țară

Oricine îl vede sau dacă are orice informație legată de locul unde s-ar putea afla Petre Mădălin poate contacta numerele de urgență 112 și 115.

Citeste si: Ce se ascunde în munții din România. 7 conspirații despre lucrurile neobișnuite care se află în Carpați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si