Tânărul, în vârstă de 19 ani, a evadat sâmbătă dintr-o închisoare austriacă, planul evadării a fost unul spectaculos, inspirat din filme. Băiatul și colegii lui de celulă, doi ceceni de 21 și 26 de ani, au evadat printr-o gaură de 30 pe 30 cm făcută în peretele gros de 70 cm din celula lor din închisoarea Graz-Karlau.

După ce au reușit să treacă de gaură, aceștia au coborât apoi un zid înalt de 12 metri folosind cearșafuri legate.

Planul deținuților a mers până la un punct, aceștia fiind prinți de gardieni chiar când au trecut de zidul exterior al închisorii, conform presei austriece.

Se fac controale ample în toate închisorile din Austria

Cei trei deținuți erau condamnați la pedepse cuprinse între 1 și 3 ani pentru infracțiuni contra patrimoniului, cel mai probabil pentru furt.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma incidentului, în toate închisorile din țară se vor face controale ample, pentru ca toate măsurile de securitate să fie verificate.

Directorul de la închisoare Graz-Karlau, Gerhard Derler, afirmă că incidentul din închisoarea lui este acum investigat pentru a se clarifica cum a fost posibil ca cei trei tineri să pună la punct întreaga operațiune, deoarece penitenciarul a fost modernizat recent și dotat cu sisteme performante de securitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si