Nicky Percea, cunoscut pe platforma TikTok, a fost arestat în SUA.

Cei doi ar fi acuzați de furt și uz de identitate în scopuri frauduloase. Prejudiciul ar fi în valoare de 6.000.000 de dolari.

Surse din anturajul acestora susțin că aceștia s-ar fi folosit de identități false pentru a obține credite.

Interlopul care s-a pozat în pat cu Otilia Bilionera a făcut un gest disperat din pușcărie

Timpul în spatele gratiilor trece din ce în ce mai greu pentru Francisco Gabriel Pascu, cunoscut sub numele de Franco Kalu, interlopul care răpea oameni și le scotea dinții cu ciocanul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO |Fiul interlopului Bogdan Crocodilu i-a întins o capcană unui manelist celebru

Acesta s-a pozat romantic în pat cu Otilia Bilionera. Acesta începe să se simtă rău după gratii, așa că va fi supus unei expertize medico-legale.

„Se emite adresa la locul de detenţie pentru a comunica acte/înscrisuri medicale din care sa rezulte daca petentul este in evidenta cu afectiuni medicale/cronice si o copie a MEPI in executarea căruia se afla acesta.

Se emite adresa către locul de detenţie pentru a ne înainta o declaraţie a petentului din care să rezulte dacă a formulat cererea de întrerupere a executării pedepsei, dacă şi-o menţine şi dacă este de acord cu efectuarea expertizei medico-legale”,  a dispus instanța.

Franco Kalu a fost implicat în mai multe scandaluri

Franco Kalu, ex-iubitul Otiliei Bilionera, a fugit din țară la scurt timp după ce a fost implicat în mai multe scandaluri.

Anul trecut a fost condamnat pentru tentativă de omor.

Citește și: VIDEO- Interlopii au devenit dezvoltatori imobiliari

„Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a fost decizia instanței, atacată de interlop la Curtea de Apel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si