Un român în vârstă de 39 de ani a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a agresat fosta parteneră. De asemenea, bărbatul și-a lăsat singură în casă fiica în vârstă de doar trei ani, luni, 12 decembrie 2022, apartamentul fiind situat la granița dintre provinciile Monza și Como, Italia.

Citește și: O româncă a încercat să treacă frontiera cu peste 55.000 de euro şi 2.500 de franci elveţieni, bani nedeclaraţi

În momentul în care italianca a văzut că nu se poate înțelege cu fostul soț, a sunat la poliție. Apelul de ajutor a fost făcut prin intermediul aplicației 112, femeia a activat "apelul silențios", iar locația a fost găsită.

Bărbatul de 39 de ani și-a închis fetița în casă și nu o lăsa pe femeie să îl ia

În momentul în care echipajul carabinierilor au ajuns la fața locului, românul în vârstă de 39 de ani era beat și a agresat-o pe italiancă în plină stradă. Fosta lui soție, o tânără în vârstă de 27 de ani a încercat să-și recupereze copilul, așa cum fusese stabilit, dar el a reacționat trăgând de ea și făcând-o să cadă la pământ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Incredibil cum a mărturisit un italian că a ucis un om! A dezvăluit tot pe buletinul de vot

Imediat ce bărbatul a fost oprit, soldații au urcat în casă și au găsit-o pe copilă ghemuită pe canapea, în lacrimi, și au predat-o înapoi mamei sale. Ambele au fost apoi duse la spital pentru verificări. Femeia a primit tratament și apoi a fost externată cu un prognostic de 14 zile.

Fostul partener de naționalitate română a fost arestat pentru agresiune, iar după audierea de validare a fost plasat în arest la domiciliu, potrivit  jurnaliștilor străini.

Citește și: Un român de 26 de ani, care era plecat la muncă în Germania, a fost dat dispărut de familie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si