Ofițerii Gărzii Civile din Brea de Aragón, Spania au arestat miercuri un român în vârstă de 30 de ani, locuitor al orașului, pentru că a condus o bicicletă pe care o furase. Mai apoi, oamenii legii au sesizat că o transformase în ceva asemănător unei motociclete.

Citeste si: Două cupluri de români au spart mașina unui refugiat ucrainean într-o parcare din Spania. Au furat toate lucrurile de valoare ale bărbatului

Românul, care avea cazier judiciar, nu poseda permis de conducere pentru că își pierduse toate punctele și a încercat să fie creativ. 

Bărbatul a montat un motor pe o bicicleta pe care o furase

Miercuri, 28 septembrie 2022, la orele dimineții, agenții de la Benemérita au observat un individ care se deplasa pe o bicicletă pe care fusese montat un motor cu combustie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie aviatică în Elveția. Un pilot român s-a stins din viață după ce avionul său s-a prăbușit într-un munte

În acel moment, oamenii legii l-au identificat pe suspect, mai exact un cetățean român în vârstă de 30 de ani, cu antecedente penale. Mai apoi, polițiștii au verificat că bicicleta bărbatului fusese modificată pentru a fi transformată în autovehicul după ce i s-a adăugat un motor cu combustie, un rezervor de benzină și alte componente, cum ar fi mânerul necesar pentru a deschide gazul și a o face să funcționeze.

Românul a fost arestat pentru furt calificat

Mai mult, polițiștii au observat că bicicleta bărbatului în vârstă de 30 de ani, datorită caracteristicilor sale, ar putea corespunde cu cea care a fost furată la începutul verii trecute dintr-un garaj din localitatea Illueca. Acest fapt a fost clarificat la scurt timp după aceea, la sediul oficial, cu persoana care a reclamat furtul, care a recunoscut fără niciun dubiu că este vorba de bicicleta sa.

Citeste si: Întâmplare șocantă. Un bărbat a locuit timp de patru ani cu un cadavru în locuință

Pentru toate acestea, românul în vârstă de 30 de ani, din Brea de Aragón, a fost cercetat pentru o presupusă infracțiune împotriva siguranței circulației și o alta pentru furt calificat cu forța asupra bunurilor, potrivit  presei locale.

Citeste si: Un român din Italia amenință trecătorii pe străzi și țipă că și-a ucis iubita. În realitate, femeia este teafără


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si