Judecătorii spanioli l-au condamnat pe cetățeanul român sub acuzația de abuz sexual continuu asupra fiicei sale mai mare, pe care a forţat-o să cerșească şi a agresat-o sexual în mod regulat. De aceste orori nu a scăpat nici sora ei mai mică.

Totodată, instanța a condamnat-o pe mama celor două fete, tot de origine română, la doi ani și nouă luni în spatele gratiilor în calitate de co-autoare a infracțiunilor de violență comise în locuința victimelor și folosirea unui minor pentru cerșit.

Citește și: Aproape 300 de copii abandonați în spitale și maternități. Statistica prezentată de Ministrul Familiei

Românului i s-a interzis să se apropie de fiica lui cea mare timp de 17 ani, dar și de sora acesteia, timp de patru ani. Mai mult, soția lui nu va putea să facă acest lucru sau să comunice cu cele două fete timp de 48 de luni.

Fata cea mare a fost lăsată „la ușile de la diferite supermarketuri”

Mistrițații au considerat dovedit că, în anul 2017, pe vremea când fiica cea mare avea 17 ani, copila și a abandonat studiile medii, iar părinții au început să o oblige să cerșească, fapt pentru care  „o duceau de obicei cu mașina dimineața”  de la domiciliul familiei și o lăsau  „la ușile de la diferite supermarketuri”

. Părinții o luau noaptea acasă și ea le-a dat banii obținuți. Situația a durat până când fata a devenit majoră. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Un pensionar pro-rus a fost arestat în Spania după ce a trimis mai multe plicuri capcană Sanchez

Încă din perioada copilăriei, cei doi români  „le dădeau frecvent amândurora, și mai ales celei mai mari, lovituri constând în palme, trageri de păr sau împingeri, mama lor chiar lovindu-le cu o mătură sau un papuc, iar tatăl lor cu o curea” . Aceste atacuri, conform Curții, au avut loc în mai multe rânduri până când fata cea mare a încetat să mai locuiască împreună cu familia. Pretextul pentru a o lovi era felul în care își făcea treburile în casă sau puținii bani pe care îi aducea acasă din cerșit. 

Abuzurile sexuale au avut loc în mod repetat

În ceea ce privește ororile prin care a trecut copila, judecătorii afirmă că tatăl  „i-a spus în mod insistent și repetat că dorește să întrețină relații sexuale cu ea” , la care a ajuns să se supună  „pretențiilor tatălui ei din cauza influenței pe care acesta a exercitat-o ​​asupra ei”. Ororile sexuale au avut loc în mod repetat, între lunile iunie şi iulie.

Citește și: Tânăr arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și racolarea minorelor în scopuri sexuale

Judecătorii au precizat, în legătură cu infracțiunea de abuz în familie, că declarațiile victimei și ale surorii acesteia sunt  „clare și consecvente pe tot parcursul procesului”.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Decizia magistraților nu este încă definitivă, întrucât împotriva ei se poate face apel la Curtea Superioară din Galicia. 

Citește și: Incredibil! Un bărbat din Vrancea a primit o factură la curent cu o valoare exorbitantă. El trebuie să plătească peste 75 de milioane de euro: „Am paralizat când am văzut”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si