Presa internationala informeaza ca Andrei Ilie si-a ucis patronul pizzeriei la care tocmai se angajase si care ii oferise si cazare in apartamentul lui. Romanul in varsta de 22 de ani lucra de doar o zi pentru Masoud Esmailian, in varsta de 46 de ani, tata a doi copii, cand s-a dus in locuinta patronului si l-a injunghiat de mai multe ori, apoi a plecat si a incuiat usa in urma lui, desi barbatul era inca in viata.

Se pare ca motivul crimei ar fi fost banii patronului.

Dupa macabra crima, Andrei Ilie a plecat inapoi spre Bucuresti si a fost arestat pentru jaf si alte violente savarsite in Romania. A stat in inchisoare trei ani, incepand cu 2015, insa acum s-a aflat si despre nenorocirea pe care a facut-o in Anglia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din penitenciarul romanesc, tanarul de 22 de ani a fost extradat in Anglia, acolo unde va executa pedeapsa de inchisoare pe viata si nu va avea posibilitatea sa faca recurs mai devreme de 17 ani.

sursa: bbc.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si