Tragedie în județul Botoșani! Un bărbat a plecat de acasă în Italia pentru a le asigura un trai mai bun celor 5 copii, dar și soției sale. Din păcate, acesta a fost găsit fără viață în pat. Vineri, 5 ianuarie, şi-a sunat familia pentru ultima oară. El le-a spus acestora că a ajuns în siguranţă și să nu-și facă griji în privința lui.

Nimeni nu știe cauza morții lui Florin

Sâmbătă însă, trupul său a fost descoperit fără viață, în Bergamo. Apropiații săi sunt în stare de șoc, mai ales că botoșăneanul a fost acasă, în satul Durnești, județul Botoșani de sărbătorile de iarnă. Încă nu se știe care a fost cauza morții lui Florin, așadar autoritățile din Italia au început cercetările în acest caz teribil. Nici familia se pare că nu-l știa pe bărbat cu probleme de sănătate.

”În urmă cu 4 zile, a plecat la muncă spre Bergamo-Italia. Imediat ce a ajuns și-a anunțat soția că este bine. După câteva ore, a fost găsit decedat în casa care i s-a pus la dispoziție. Acasă în România, soția rămasă cu cei 5 copii nu-și permite să suporte costurile de repatriere, înmormântare ”, a declarat Asociația Nectarie & Prietenii, conform Botoșani News.

Român mort Italia

El este Florin, românul găsit mort în Italia.

[Sursa foto: Colaj Botosani News & Pixabay]

Citește și: Informații halucinante în cazul mamei care și-a aruncat copilul de la etaj în Iași. Soțul femeii o acuză că are probleme psihice: ”Am fost cu ea pe la preoți, la mănăstiri”

De ce sumă are nevoie familia lui Florin pentru repatriere?

Așadar, acum, această asociație a venit în sprijinul familiei greu încercate, formate din Maria (3 ani), Iliuță (9 ani), Ionuț (15 ani), Andrei (17 ani) și Georgiana (19 ani), iar ei strâng bani pentru ca Florin să poată fi înmormântat acasă, acolo unde îi sunt

cei dragi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acest drum ar costa 2400 de euro, bani pe care familia Tibel nu îi poate strânge decât cu ajutorul celor cu un suflet bun, care înțeleg o astfel de situație dificilă.

”Știu că nu e ușor să strângem 2400 euro în acest mod, însă mai știu și că nu este imposibil… Românii au dovedit că pot fi uniți și empatici cu durerea sufletească a unei familii greu încercată în aceste zile. Orice bănuț care va rămâne după plată, îl va primi familia”, a mai anunțat asociația. 

Bani repatriere Florin

Imagine reprezentativă pentru bani.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"- radioimpuls.ro

Citește și: Exclusiv! De ce ar fi recurs Lukas, elevul de 15 ani de la Liceul Militar din Alba Iulia la un asemenea gest? Adolescentul se simțea singur și nesusținut de familie: ”Nu-i plăcea acolo”

Contul la care se poate dona: RO62CECEC001946010409621  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si