Mai bine de o lună a durat ca oamenii legii să obțină rezultatele comparațiilor ADN are au confirmat identitatea trupului neînsuflețit găsit de vânători pe data de 15 octombrie 2022 într-un șanț din Montans. Polițiștii au transmis că este vorba despre Emil Olaru, un român în vârstă de 47 de ani, care a fost dat dispărut pe data de 22 august 2022. În urma autopsiei efectuate, medicii legiști nu au reușit să stabilească care este cauza exactă a decesului, dar cercetările în acest caz continuă.

Medicii legiști nu au aflat din ce cauză a murit Emil

Cadavrul românului în vârstă de 47 de ani a fost găsit în zorii zilei de 15 octombrie de către un grup de vânători. Trupul neînsuflețit al lui Emil se afla pe fundul unui șanț pe drumul către Verdet, fiind într-o stare de descompunere destul de avansată. Vestea descoperirii macabre din localitatea franceză s-a răspândit treptat în comunitate, aceasta alimentând speculații cu privire la identitatea victimei și la ceea ce l-a determinat să ajungă în acel șanț.

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic în Germania. A fost găsit într-un container cu haine

În urma unei autopsii efectuate de un medic legist, nu s-a constatat motivul pentru care Emil s-a stins din viață, cauzele morții fiind încă necunoscute.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Descoperire macabră în casa unui bărbat. Își ținea mama decedată într-un congelator

Emil Olaru a fost văzut pentru ultima dată în viață în dimineața zilei de 22 august, când tocmai plecase de la locul de muncă din Lavaur. Conform declarațiilor adunate câteva zile mai târziu de jandarmi, românul în vârstă de 47 de ani a fost victima unui uşor accident în ziua dispariţiei sale, în timp ce mergea cu bicicleta pe D631, lângă Giroussens.

A fost aruncat în lateral de explozia unui camion, înainte de a-și relua călătoria.

Jandarmii brigăzii Răbastens își continuă cercetările, cu sprijinul brigăzii de cercetare Gaillac, pentru a încerca stabilirea cauzelor morții.

Citește și: Cinci români au comis un jaf ca-n filme la o bancă din Franța. Au fost prinși când se întorceau de la o altă spargere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si