Bărbatul în vârstă de 51 de ani lucra ca muncitor necalificat la un schit de pe muntele Athos. În aceste momente, victima se află internată într-un spital din Grecia.

Familia bărbatului a solicitat ajutorul Consulatului României în Salonic, văzând că starea de sănătate a victimei se deteriorează de la o zi la alta.

Un român a fost împușcat pe Muntele Athos. Motivul pentru care preotul român a recurs a acest gest

Un român a fost împușcat pe Muntele Athos. Motivul pentru care preotul român a recurs a acest gest

[Sursa foto: PixaBay]

Bărbatul a fost împușcat accidental în ambele picioare

Săptămâna trecută, bărbatul a fost împușcat în ambele picioare. Cel care l-a împușcat este chiar un preot din schit. Părintele, tot român, deranjat de o pisică, a scos o pușcă și a încercat să tragă după ea. Acesta a uitat că în apropiere se află și muncitorul și l-a împușcat pe acesta.

După împușcătură pisica a reușit să scape, dar nu și bărbatul de 51 de ani. Victima a căzut la pământ având răni la ambele picioare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Gestul incredibil al unei femei din SUA, după ce s-a luptat cu un hoț în propria casă

Preotul i-a cerut victimei să dea declarație falsă în fața polițiștilor

Preotul i-a cerut victimei să declare în fața poliției că a fost rănit în cadrul unei partide de vânătoare de mistreți. Acesta i-a promis în schimb că va avea grijă de el că îl va trimite în țară.

Aceste promisiuni nu s-au întâmplat. Victima a rămas singură în spital starea lui nefiind una foarte bună. Medicii sunt rezervați și spun că este posibil ca ambele picioare să îi fie amputate.

Lucrurile s-au aflat când familia bărbatului împușcat a intervenit. Ținând cont de faptul că starea de sănătate a acestuia nu se îmbunătățea au cerut ajutor din partea consulatului.

Citește și: Visul suprem, să fie câine. Un japonez plătește să se transforme din om, în animal

Bărbatul împușcat a avut șansa de a da o nouă declarație în fața polițiștilor, în care să povestească cum au stat, de fapt, lucrurile.

Preotul s-a ales acum cu dosar penal.

Citește și: Mesajele înfricoșătoare ale unui milionar "cripto” înainte de a fi găsit într-o valiză, în Argentina

Citește și: Bărbatul gelos de 84 de ani și-a prins soția că-l înșeală cu cel mai bun prieten. Ce a urmat este greu de descris


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si