Evenimentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, după ce polițiștii care se aflau în patrulare au observat pe o stradă o mașină parcată. Aceasta avea luminile și alarma aprinse. Geamul portierei din dreapta a fost spart.

Oamenii legii au efectuat un control, unde au observat că în interiorul mașinii se afla un bărbat așezat pe bancheta din spate.

La sosirea agenților de poliție, bărbatul s-a întins pe banchetă, cu scopul de a nu fi văzut de către aceștia.

În momentul în care a realizat că a fost văzut, acesta a încercat să evadeze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce a încercat să fugă, românul a lovit polițiștii. Acesta a fost ulterior imobilizat.

În rucsacul său au fost găsite mai multe unelte, printre care un cuțit, 8 șurubelnițe și un spray cu piper. De asemenea, în buzunare, românul avea 10 euro în monede. 

Românul este arestat pentru tâlhărie

Proprietarul automobilului a ajuns la fața locului, declarând că monedele găsite în buzunarele românului sunt ale lui.

Acesta le-a pus în compartimentul scrumierei, cu o seară în urmă.

Acesta a fost arestat pentru tâlhărie. În acest moment, procesul penal se află în cercetare prealabilă, prin urmare, bărbatul este considerat nevinovat până la pronunțarea sentinței definitive.

Un român a obligat șoferul să plece mai devreme

Un român în vârstă de 44 de ani, a creat un adevărat haos într-un mijloc de transport în comun din Roma, Italia, după ce ar fi amenințat un șofer de autobuz.

Bărbatul a provocat blocarea serviciului mai bine de o oră.

Românul a creat un adevărat haos după ce a început să țipe la șoferul autobuzului de pe linia 20, continuând să-l amenințe. Mai mult, acesta a insistat să pornească înainte de ora stabilită. Atacatorul l-a lovit în repetate rânduri cu pumnii în bariera de protecție din plastic care îl despărțea de șofer.

Românul este acum acuzat de tulburarea serviciului public

Călătorii au fost profund înspăimântați, dar, din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit. Atacul de furie al românului în vârstă de 44 de ani a fost întrerupt de intervenția promptă carabinierilor, care s-au deplasat de urgență la fața locului, după numărul mare de sesizări primite din partea pasagerilor care se aflau în mijlocul de transport în comun. Oamenii legii au reușit să blocheze și să identifice scandalagiul. În prezent, bărbatul este acuzat de tulburarea serviciului public.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si