Oamenii legii au denunțat un român de 46 de ani, după ce a fost acuzat de furt calificat în formă continuată.

De asemenea, bărbatul care și-a pus la încărcat mașina electrică Tesla la priza deținută de autoritățile unei localități din Apenini, a fost prins de către un angajat al primăriei.

Angajatul de la primărie a văzut pe camerele de supraveghere faptul că bărbatul și-a făcut un obicei prin care încărca de mai multe ori mașina electrică.

Aceasta era o Tesla albă, la stația municipalității din Vergato.

Pe data de 23 mai, angajatul de la primărie a chemat carabinierii. Mai mult decât atât, a reclamat românul pentru furt calificat în formă continuată.

După ce au ajuns la fața locului, carabinieirii l-au surprins pe român atunci când alimenta. Ei i-au cerut bărbatului să își deconecteze mașina. De asemenea, carabinierii au constatat faptul că bărbatul a încărcat mașina de patru ori până la acel moment.

Un bărbat și un minor din Medgidia s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia- Biroul Investigații Criminale au deschis un dosar penal pentru furt, furt calificat și complicitate la furt calificat, pe numele unui bărbat de 22 de ani și unui minor de 17 ani, la data de 10 mai.

Tribunalul Constanța a dispus, față de cei doi, arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Citește și: Percheziții în Caraș-Severin și Timiș, la persoane suspecte că făceau parte din trei grupări de trafic de droguri

Ce s-a întâmplat?

La data de 4 mai cei doi ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 2.700 de lei, din locuința persoanei vătămate, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Medgidia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul, de 17 ani, ar mai fi comis o infracțiune de furt, în data de 10 aprilie, când ar fi sustras portofelul persoanei vătămate, un bărbat, de 63 de ani.

În portofelul sustras se afla suma de 500 de lei.

La data de 4 mai, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat. La data de 4 mai, bărbatul, de 22 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Citește și: Mai multe persoane din Dâmbovița sunt bănuite de furturi din societăţi comerciale. Polițiștii au intervenit

Față de cei doi, la data de 4 mai, Judecătoria Medgidia a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Pe 9 mai, oamenii legii au efectuat verificarea celor două persoane, iar cu această ocazie cei doi indivizi nu au fost găsiți la domiciliu.

Citește și: Un interlop a fost prins la furat de păsări alături de soție și amantă

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare. Cele două persoane au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 

 

Bărbatul, care deja era cunoscut de polițiști, a explicat că o persoană din comună i-a spus că poate folosi stația primăriei pentru a-și încărcat mașina, însă carabinierii nu au crezut varianta românului și va fi cercetat pentru furt calificat în formă continuată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si