În timpul sărbătorilor de Paște, oamenii legii italieni au efectuat numeroase controale de securitate, inclusiv la aeroportul din Catania. În urma desfășurării controalelor, polițiștii au descoperit mai multe arme în bagajele a doi pasageri.

Citește și: Diana este românca care este alergică la apă: „Mai mulți oameni au crezut că sunt nebună”

După ce au ajuns la punctul de securitate, în timpul controalelor efectuate pentru a avea acces în sala de plecări, echipajul de polițiști a identificat un tânăr care avea asupra sa un cuțit cu lama de aproximativ 20 de centimetri.

Autoritățile au confiscat cuțitul și l-a acuzat pe tânăr de comiterea infracțiunii de port de arme sau de obiecte ofensatoare. Astfel de obiecte pot reprezenta o amenințare gravă la adresa securității și sunt strict interzise în zonele publice, cum ar fi aeroporturile.

Românul a fost sancționat de polițiști

Tot în timpul controalelor efectuate în timpul sărbătorilor de Paște, un alt tânăr, de data aceasta de naționalitate română, a fost identificat la controlul de securitate a aeroportului din Catania, cu un pistol Revolver din secolul al XIX-lea ascuns în bagajul său. Ca și în primul caz, arma a fost confiscată, iar tânărul a fost acuzat de încălcarea legilor privind portul și transportul ilegal de arme. De asemenea, românul a fost reclamat pentru că nu a declarat portul de arme sau muniții și nu le-a predat la biroul poliției de frontieră din aeroport, conform presei străine.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Clarvăzătoarea din Italia, care susținea că statuia Maicii Domnului plânge cu lacrimi de sânge, ar fi fugit în România după ce, în urma analizelor, s-a descoperit că sângele provine de la un porc

În timpul sărbătorilor de Paște, poliția de stat a intensificat controalele de securitate, care au afectat nu doar străzile, ci și aeroportul din Catania. După descoperirea armei în bagajele a doi pasageri, poliția va acorda o atenție și mai mare bagajelor pasagerilor și va continua să asigure siguranța publică prin eforturi sporite de prevenire a infracțiunilor.

Citește și: O femeie și-a abandonat bebelușul în ziua de Paște: „Mă numesc Enea. Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si