Close sidebar
Close sidebar

Un român a furat o mașină și-a urcat băut și drogat la volan. Bărbatul a provocat un accident teribil

Un român în vârstă de 36 de ani a provocat un accident teribil după ce a furat o mașină parcată pe strada Vasút din Szárliget și a pierdut controlul asupra acesteia, intrând într-un gard. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii au ieșit la iveală informații preocupante despre român.

Alexandra Costea,

Un român a furat o mașină și-a urcat băut și drogat la volan. Bărbatul a provocat un accident teribil

[Sursa foto: police.hu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a avut loc dimineața zilei de 20 iunie, atunci când oamenii legii din Ungaria au primit un raport privind un accident în Szárliget. Forțele de patrulare s-au deplasat la locul indicat, acolo unde au descoperit o mașină care se izbise violent de gard. Mai apoi, s-a constatat că vehiculul fusese furat de pe strada Vasút cu puțin timp înainte.

Citește și: Explozie devastatoare într-o clădire din Paris. Peste 29 de persoane au fost rănite

Șoferul, un român în vârstă de 36 de ani, nu a putut să coboare din autoturism, deoarece era în stare de ebrietate. De asemenea, barba și fața acestuia erau pătate de un praf alb.

Românul a ieșit pozitiv la testul antidrog

Oamenii legii l-au încătușat pe șofer, iar mai apoi l-au transportat la Postul de Poliție Tatabánya și apoi la o instituție medicală.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Două șoferițe au ajuns la spital, după ce roata unui microbuz plin cu pasageri s-a desprins în mers

Testul antidrog a indicat un rezultat pozitiv în cazul românului în vârstă de 36 de ani. Individul străin a fost interogat de către anchetatori în calitate de suspect, iar împotriva sa au fost întocmite dosare penale pentru infracțiuni precum furt, conducere sub influența alcoolului și posesie de droguri, notează  jurnaliștii maghiari.

Citește și: O româncă a fost găsită fără suflare la locul de muncă. Iubitul acesteia, cel care a fost acuzat inițial de crimă, a fost achitat definitiv

În continuare, polițiștii maghiari procesul penal cu implicarea unor experți. Șoferul a fost reținut, iar Procuratura raională Tatabánya a inițiat o cerere de arestare.

Citește și: Tatăl adolescentei de 16 ani, decedată într-un accident rutier provocat de prietena ei, acuzat că ar fi vrut să mușamalizeze totul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI