Close sidebar
Close sidebar

Un roman a gasit o reteta inedita pentru afaceri de succes. Toti vecinii s-au mirat cand au vazut ce creste omul, dar nu au mai ras cand au vazut cati bani scoate!

Nu e usor sa faci bani la tara. Un buzoian a gasit, insa, o solutie, mizand pe o afacere mai putin obisnuita: creste rame pentru fertilizarea pamantului. Humusul de rame este un ingrasamant natural cu calitati exceptionale si este folosit cu succes in agricultura bio.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Viorel Radulescu are, in zona rurala, o afacere prospera- o crescatorie de rame, care produc ingrasamant bio pentru pamant.  Ideea  i-a venit fiului sau in 2015, dupa ce a citit un banal articol pe internet. 
 
In afacere a investit aproximativ 80. 000 de lei iar cea mai mare provocare a fost sa tina micile creaturi in viata. Fermierul are doua soiuri de  rame cumparate tocmai din Ungaria, iar humusul obtinut de la ele e excelent pentru orice plantatie. Un litru se vinde cu 20 de lei.
 
 
Agricultorii din judet  i-au incercat ingrasamantul si au obtinut rezultate uimitoare: o productie de aproape 8 tone la un hectar de grau. 
Cresterea ramelor este o afacere infloritoare in toate tarile din jurul Romaniei, Ungaria detinand suprematia. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI