Un Land Rover Range Sport a fost îngropat în nisip până la şasiu pe plaja din Bredene, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Poliția din Bredene/ De Haan a fost informată că în jurul orei 1.45 un vehicul a rămas blocat pe plaja din Bredene. 

"Șoferul, un român de 23 de ani din Schaerbeek, a avut ideea strălucită de a testa noul vehicul 4x4 al prietenului său, fără să aibă nici o experiență sau să aibă cunoștințe despre maşină.

Rezultatul a fost îngroparea maşinii în nisip până la şasiu.", a a scris Poliţia din Bredene/ De Haan, într-o postare pe contul oficial de Facebook, conform observator.tv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliţia a fos tnevoită să solicite un buldozer care să scoată SUV-ul de lux de pe plajă, înainte ca mareea de la prânz să înceapă şi să umple cu apă maşina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si