Close sidebar
Close sidebar

Un roman a murit de frig in Marea Britanie

Trupul neinsufletit al unui barbat fara adapost, posibil roman, a fost descoperit in centrul orasului Birmingham in noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, au anuntat autoritatile citate de ITV News.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Barbatul a fost identificat drept Chiriac Inout, iar comentatorii afirma ca este vorba de un roman. Informatia nu a fost confirmata oficial.
Reprezentantii Politiei din Birmingham au dat publicitatii si o imagine surprinsa de camerele de supraveghere cu ultimele momente ale barbatului. Acesta a fost filmat pe strada John Bright cautand in buzunare, in timp ce alte persoane din apropiere se drogheaza.
Autoritatile cred ca barbatul a murit cu cateva ore inainte sa fie descoperit de un trecator  care a alertat serviciile de urgenta.
Noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie a fost cea mai geroasa din acest sezon din Birmingham, iar temperaturile au scazut la minus sase grade Celsius.
Un ONG din Birmingham a anuntat, a doua zi dupa tragedie, ca in oras locuiesc 9.560 de oameni fara adapost: unii pe strazi, altii in centre de primire temporare.

Barbatul a fost identificat drept Chiriac Ionut, iar comentatorii afirma ca este vorba de un roman.

Informatia nu a fost confirmata oficial.Reprezentantii Politiei din Birmingham au dat publicitatii si o imagine surprinsa de camerele de supraveghere cu ultimele momente ale barbatului. Acesta a fost filmat pe strada John Bright cautand in buzunare, in timp ce alte persoane din apropiere se drogheaza.

Autoritatile cred ca barbatul a murit cu cateva ore inainte sa fie descoperit de un trecator  care a alertat serviciile de urgenta. Noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie a fost cea mai geroasa din acest sezon din Birmingham, iar temperaturile au scazut la minus sase grade Celsius.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Un ONG din Birmingham a anuntat, a doua zi dupa tragedie, ca in oras locuiesc 9.560 de oameni fara adapost: unii pe strazi, altii in centre de primire temporare, scrie News.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI