Accidentul nefericit a avut loc luni, în jurul prânzului. Românul, în vârstă de 64 de ani, se afla în timpul programului de lucru când  a căzut de pe o scară. Acesta participa la lucrările derenovare a unei clădiri din General Cabrastraat. 

Citeste si: O mamă s-a aruncat în gol cu cei doi fii ai săi

Bărbatul s-a dezechilibrat

Potrivit primelor informații oferite de autoritățile belgiene, bărbatul de naționalitate română s-ar fi dezechilibrat.

„Poliția ne-a informat în jurul orei 13.15 că s-a întâmplat ceva. S-a dovedit că un muncitor român a căzut de pe o scară în Generaal Cabrastraat în timpul lucrărilor de renovare”, a informat purtătorul de cuvânt al Biroului Auditorului Muncii din Anvers, Pieter Wyckaert.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești și-a făcut schimbare de look. Cum arată Andreea?

„Nu au existat martori care să fi văzut că se întâmplă, dar se pare că bărbatul a căzut de la 7 sau 8 metri înălțime. Colegii săi au încercat să-l resusciteze, dar în zadar. A murit pe loc”, a încheiat Pieter Wyckaert.

Autorităițile belgiene continuă cercetările, pentru a afla cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul de lucru. Conform acestora, muncitorul român locuia în Anvers.

Citeste si: O femeie a intrat cu mașina în fântâna arteziană din fața Spitalului Județean Suceava. Aceasta se grăbea să ajungă la soțul ei care se afla la Urgențe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si