Close sidebar
Close sidebar

Un roman a murit in ambulanta, din cauza gropilor din asfalt! Barbatul a inceput sa sangereze masiv dupa ce firele ce i-au fost cusute pe rana s-au desfacut!

Unui barbat de 39 de ani din Botosani i s-au desfacut suturile de la taietura de la gat in timpul transportului cu ambulanta.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Decesul unui barbat de 39 de ani din Botosani in timp ce era transportat cu ambulanta la o clinica universitara din Iasi a readus in discutie necesitatea necesitatii unui elicopter SMURD care sa preia pacientii in stare grava din Botosani, a declarat Petrica Radauceanu, medicul sef al UPU de la Spitalul Judetean Mavromati, a anuntat aktual24.ro.  Moartea barbatului s-ar fi produs si pe fondul starii proaste a drumului care face legatura intre Botosani si Iasi. Pacientul, care si-a taiat artera carotida cu o lama de cutit, a beneficiat de o interventie chirurgicala de suturare a plagii, insa, pe timpul transportului cu ambulanta, suturile au cedat. “Este dificil de spus daca drumul a reprezentat o cauza, cert este ca acele suturi au cedat la un moment dat si, din pacate, nu s-a mai putut face nimic, sangerarea fiind masiva”, a afirmat medicul Daniela Amarande de la Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani.

In schimb, medicul sef al Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Mavromati, Petrica Radauceanu, sustine ca daca ar fi existat ambulanta aeriana, sansele de supravietuire ar fi fost mult mai mari. “Elicopterul este cea mai rapida si confortabila solutie de transport a pacientilor. In mod sigur, pacientul avea o sansa mai mare pentru ca ajungea intr-o clinica universitara”, a declarat Radauceanu.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI