Barbatul, in varsta de 50 de ani, a plecat la munca in Italia in urma cu 3 luni.

Muncea in sere de dimineata pana seara, in conditii foarte grele si era epuizat de munca, sustin membrii familiei sale.

" Din cate am inteles, fratele meu ar fi decedat pe data de 8 iunie. Noi am fost anuntati vineri de catre un roman de tragedie. Initial am crezut ca este vorba despre o gluma, nu am putut sa cred ca este adevarat. Am inteles la un moment dat ca asta s-a intamplat si am sunat la consulat. Mi s-a confirmat. Din cate am inteles ar fi murit in urma unui infarct. La autopsie a iesit ca avea ulcer si edem pulmonar", a declarat sora victimei, pentru bzi.ro.

Trupul neinsufletit al lui Costica Iftode se afla acum la o morga din Italia, iar familia are la dispozitie doua saptamani sa faca rost de 3.000 de euro daca vor sa-l aduca in tara pe barbat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Noi vrem sa il aducem in tara sa il inmormantam crestineste, dar aveam nevoie de foarte multi bani.

Am vorbit cu o firma si ni s-a cerut 3.000 de euro. Nu avem de unde scoate acesti bani. Daca nu facem rost, trupul fratelui meu va fi incinerat", a completat sora barbatului.

 "Azi, (ieri nr.curent) am primit un telefon de la o persoana care vorbea romaneste si mi-a spus sa nu mai incercam sa aflam adevarul. Cei de la consulat mi-au spus ca a fost dus la spital un cadavru, dar nu mi-au spus de unde a fost luat. Persoana care m-a sunat mi-a spus ca fratele meu a fost gasit aproape mort pe o plaja. Avea semne de violenta peste tot si a fost dus la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. Stiu ca acolo lucra in conditii grele, in sera de dimineata pana seara. Nu stiu ce sa cred, dar... asta este", a completat sora barbatului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Cand mai suna acasa spunea ca este foarte greu si ca vrea sa se intoarca in Romania pentru ca nu poate face fata. Patronii lui nu-l lasau sa plece de acolo. Am inteles ca-l plateau cu 50 de euro pe zi. Nu avea bani sa se intoarca. Auzisem ca in urma cu cateva zile sa fie gasit mort ar fi avut o discutie cu patronii pentru ca il tineau prea mult la munca. Numai Dumnezeu stie ce s-a intamplat. Acum sa dea Dumnezeu sa reusim sa-l aducem acasa sa fie ingropat crestineste. Mare pacat! Era un baiat bun, linistit si respectuos", a declarat matusa barbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si