Un bărbat de 37 de ani, originar din România, a fost arestat după ce a fost descoperit că a ocupat ilegal un apartament, pretinzând că este preot și apoi carabinier. Totul a început când bărbatul a sunat la ușa unui bătrân, pretinzând că este preot și reușind astfel să-l convingă să-i deschidă ușa blocului pentru a binecuvânta locuințele.

Citește și: O tânără de 14 ani a fost îndemnată de colegii ei să se sinucidă: „Omoară-te, nu-și dă seama nimeni!”

După ce a descoperit că un apartament din bloc este nelocuit, s-a instalat acolo fără drept. În următoarele luni, a început să se împrietenească cu vecinii săi și, pentru a-i liniști, nu s-a mai dat drept preot, ci drept carabinier. Cu toate acestea, nu toți vecinii au avut încredere în el și, după câteva luni, au descoperit înșelăciunea și l-au dat afară din apartament. Cu puținele sale bunuri, bărbatul a fost confruntat cu o plângere și a fost supus unui proces, care a dus în cele din urmă la condamnarea sa.

Românul s-a dat drept preot și apoi drept carabinier

Câțiva ani mai târziu, bărbatul a renunțat la hainele de om al legii și nu mai purta uniforma, dar a fost identificat de către carabinierii din Aurisina, care efectuau un control de rutină în timp ce se deplasa cu un autobuz cu destinația Franța. Militarii au descoperit că bărbatul, un cetățean român în vârstă de 37 de ani, era căutat în baza unui mandat de arestare emis de Procuratura din Torino.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Descoperire macabră pe aeroport! Un bărbat a fost găsit fără suflare în trenul de aterizare al unui aeronave

În realitate, bărbatul trebuie să execute o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru violarea de domiciliu și uzurpare de titluri. Așadar, oamenii legii l-au arestat și l-au dus la închisoarea Coroneo din Trieste.

Citește și: Povestea unei românce din Birmingham sărbătorește Paștele cu familia într-o casă minusculă: „E un coșmar”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si