Hotii se plimba in limuzina lui, ii poarta ceasurile de lux si miros a parfumurile lui scumpe. E convins de asta barbatul din imagini, care s-a trezit ca toate accesoriile scumpe, de peste 10 mii de euro, i-au disparut odata cu masina." Mi-au mai luat cateva ceasuri, din care mai am doar casetele .  Eu sunt convins ca cine le-a luat, le-a luat ca sa le poarte, nu ca sa le vanda", spune tanarul.

In locuinta tanarului au ramas intacte doar electrocasnice. Pana si sticlele cu parfumuri fine, cumparate de peste hotare i-au fost sterpelite. "Aici aveam parfumurile si acum nu le mai am. Aici aveam eu masina parcata inainte. Am lasat-o pe data de 7 februarie seara, sau dimineata, la doua dimineata, dupa care am plecat la aeroport, in vacanta. S-au suit pe marginea aceasta, au bagat levierul la termopan, a sarit din balama, l-au impins, au intrat pe geam", spune el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tot cosmarul a inceput dupa vacanta de vis, petrecuta in Spania. Furtul s-a desfasurat  chiar in bataia  unei camere de supraveghere din oras, dar care era doar de decor.

Tanarul lucreaza ca manager de hotel pe un vas de croaziera si este convins ca hotii il pandeau de mult.

"Cand m-am intors am pus rulorurile acestea, sistem de alarma si ca sa fiu mai precaut.

Si toate bunurile pe care le am in casa le-am scos, le tin in alta parte.", a spus el dupa patanie.

Politistii au deja un cer de suspecti. Pentru ca este o ancheta in plina desfasurare, oamenii legii au refuzat sa ne ofere mai multe informatii. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si