Un roman a renuntat la munca in multinationale si si-a deschis o "Chiftelarie". Care este secretul unor preparate ca in copilarie!
Pufoase si gustoase, din carne sau din legume, cu sos sau simple,chiftelele sunt foarte apreciate de romani.
Este si motivul pentru care un bucurestean a lasat munca in multinationala si si-a deschis un restaurant cu acest specific, unde pofticiosii pot gusta din toate sortimentele de chiftele.
Amator de chiftele inca din copilarie, domnul Nicu stie ce le trebuie clientilor sai, dornici de o gustare delicioasa si consistenta.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
"Oricare dintre noi a crescut cu chiftele si cu piureu de cartofi, acum noi am modificat retelete. Parjoala moldoveneasca la origine estedata prin faina si atat noi am pus-o in pesment, este aurie, o protejeaza in timpul prajirii are si un gust deosebit", spune patronul.
"Chifteaua de peste este una dintre favoritele mele. In chifteaua de peste nu folosim peste tocat si in compozitie intra fulgii de peste", explica acesta reteta chiftelelor de peste.
Pe langa chiftelele de toate felurile se numara si plescavita Prepararea chiftelelor delicioase se face la vedere, ceea ce este pe placul clientilor, iar pretul unei portii variaza intre 18 si 20 de lei.