Pe data de 9 mai, un român a încercat să urce într-un avion spre București, fără a avea bilet.

Citește și: Un turist rus a fost deportat din Bali din cauza unei fotografii pe un munte sacru

După ce a fost oprit de poliție, a reușit să scape de agenți, a urcat la etajul doi al aeroportului, apoi s-a urcat de la balcon în încercarea de a scăpa de ei.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Di Venere, dar a fost externată la scurt timp. 

Citește și: VIDEO- Jaf istoric în Canada! 1,6 tone de aur au fost furate din aeroport

 Jaf istoric în Canada! 1,6 tone de aur au fost furate din aeroport

Un container valoros cu 1,6 tone de aur a fost furat de pe aeroportul din Toronto, Canada. Acesta a ajuns în aeroport pe seară, iar ulterior a fost transportat într-o zonă de depozitare a mărfurilor. Poliția crede că, în furtul aurului, a fost implicat un grup de crimă organizată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Poliţia canadiană investighează un jaf care a avut loc pe Aeroportul Internaţional Pearson din Toronto, care este folosit adesea pentru a expedia aurul extras din minele din provincia Ontario.

Citește și: Descoperire macabră pe aeroport! Un bărbat a fost găsit fără suflare în trenul de aterizare al unui aeronave

Potrivit BBC, un container care conţinea aur şi alte obiecte de valoare – evaluate la 14,8 milioane de dolari americani – a dispărut, pur şi simplu, în ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai mari jafuri din istoria Canadei, relatează BBC.

Potrivit  spotmedia.ro, furtul ar putea fi considerat unul dintre  cele mai mari jafuri din istoria Canadei, după Marele jaf al siropului de arțar canadian din 2011 și 2012, când 3 mii de tone de sirop, în valoare de 18,7 milioane de dolari, au fost furate din Quebec.

Citește și: Un turist rus a fost deportat din Bali din cauza unei fotografii pe un munte sacru

Un turist rus a fost deportat din Bali din cauza unei fotografii pe un munte sacru

Un turist rus a fost expulzat din Bali după ce o fotografie semi-dezbrăcată pe care a făcut-o în vârful unui munte sacru a devenit virală. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cetățeanul rus  în vârstă de 24 de ani, identificat de autoritățile de imigrare din Bali ca fiind Yuri Chilikin, a fost deportat marți, 4 aprilie, la Moscova via Dubai, au anunțat oficialii într-un comunicat emis miercuri.

Fotografiile publicate de autoritățile de imigrare l-au arătat pe Chilikin, purtând un rucsac și ținând în mână o ceașcă de cafea, în timp ce era escortat de ofițeri la Aeroportul Internațional Ngurah Rai din Denpasar, în timpul procesului de deportare. 

Citește și: Descoperire de aproape un milion de lei la granița României! Un turc a încercat să intre în țară cu 3.445 grame de aur


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si