Conform jurnaliștilor italieni, Ștefan Iulian Cățoi, din județul Bacău, a fost condamnat la 16 ani de închisoare după ce a împins-o de pe un pod pe Imen Chatbouri. Femeia avea de 36 de ani la momentul decesului.

Procurorul a solicitat trimiterea în spatele gratiilor pe viață a românului, însă premeditarea în acest caz de crimă nu a putut fi dovedită în instanță.

Cățoi va putea beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei, deoarece este condamnat pentru omor.

Bărbatul va fi expulzat în România după executarea anilor de sentință.

Citeste si: Un tânăr din județul Iași a fost grav rănit după ce a încercat să desfacă un proiectil cu bormașina

Cum a ucis-o Cățoi pe tânără

Tragicul incident a avut loc în luna mai a anului 2019. Românul s-a întâlnit cu femeia într-un bar din capitala italiană, unde tânăra era însoțită de prietenul ei, de origine olandeză.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imen Chatbouri era antrenoare de fitness și locuia în Italia de mai bine de un deceniu. În tinerețe, femeia a practicat sport de performanță și a reușit să câștige campionatele de atletism feminin tunisian și african.

Între cei trei a avut loc o altercație, prietenul lui Chabouri fiind deranjat de avansurile pe care Cățoi i le făcea iubitei sale. Conform presei italiene, nici Chatbouri nu a fost complet nereceptivă la avansurile românului, așă că olandezul i-a dat o palmă și a plecat.

Însă femeia nu intenționa să rămână în compania românului și a plecat, la rândul său. 

Cățoi a urmărit-o pe femeie. La un moment dat, aceasta s-a oprit să se sprijine de balustrada podului din centrul Romei. Individul s-a apropiat de ea din spate, apoi a apucat-o de glezne, împingând-o în Tibru.

Citeste si: Un taximetrist a violat o clientă de 29 de ani. Fosta soție îi ia apărarea bărbatului

Crima a fost considerată inițial o sinucidere

La momentul incidentului, anchetatorii au catalogat moartea femeii drept sinucidere.

Însă polițiștii și-au schimbat opinia după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, care au furnizat principalele probele ale anchetatorilor ce au instrumentat acest dosar. 

Citeste si: Profesorul antivaccinist din Iași a fost concediat. Îi amenința și îi jignea pe elevi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si