Close sidebar
Close sidebar

Un român a ucis o femeie care l-a refuzat, în Italia. Anchetatorii au considerat inițial că a fost o sinucidere

Un român care a călătorit în Italia pentru a presta servicii de escortă a fost condamnat de judecătorii italieni la 16 ani de închisoare. Bărbatul își va petrece următorii ani în spatele gratiilor pentru că a ucis o femeie care i-a refuzat avansurile, la Roma.

Alexandra Costea,

Un român a ucis o femeie care l-a refuzat, în Italia. Anchetatorii au considerat inițial că a fost o sinucidere

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform jurnaliștilor italieni, Ștefan Iulian Cățoi, din județul Bacău, a fost condamnat la 16 ani de închisoare după ce a împins-o de pe un pod pe Imen Chatbouri. Femeia avea de 36 de ani la momentul decesului.

Procurorul a solicitat trimiterea în spatele gratiilor pe viață a românului, însă premeditarea în acest caz de crimă nu a putut fi dovedită în instanță.

Cățoi va putea beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei, deoarece este condamnat pentru omor. Bărbatul va fi expulzat în România după executarea anilor de sentință.

Citeste si: Un tânăr din județul Iași a fost grav rănit după ce a încercat să desfacă un proiectil cu bormașina

Cum a ucis-o Cățoi pe tânără

Tragicul incident a avut loc în luna mai a anului 2019. Românul s-a întâlnit cu femeia într-un bar din capitala italiană, unde tânăra era însoțită de prietenul ei, de origine olandeză.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imen Chatbouri era antrenoare de fitness și locuia în Italia de mai bine de un deceniu. În tinerețe, femeia a practicat sport de performanță și a reușit să câștige campionatele de atletism feminin tunisian și african.

Între cei trei a avut loc o altercație, prietenul lui Chabouri fiind deranjat de avansurile pe care Cățoi i le făcea iubitei sale.

Conform presei italiene, nici Chatbouri nu a fost complet nereceptivă la avansurile românului, așă că olandezul i-a dat o palmă și a plecat. Însă femeia nu intenționa să rămână în compania românului și a plecat, la rândul său. 

Cățoi a urmărit-o pe femeie. La un moment dat, aceasta s-a oprit să se sprijine de balustrada podului din centrul Romei. Individul s-a apropiat de ea din spate, apoi a apucat-o de glezne, împingând-o în Tibru.

Citeste si: Un taximetrist a violat o clientă de 29 de ani. Fosta soție îi ia apărarea bărbatului

Crima a fost considerată inițial o sinucidere

La momentul incidentului, anchetatorii au catalogat moartea femeii drept sinucidere.

Însă polițiștii și-au schimbat opinia după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, care au furnizat principalele probele ale anchetatorilor ce au instrumentat acest dosar. 

Citeste si: Profesorul antivaccinist din Iași a fost concediat. Îi amenința și îi jignea pe elevi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI