Un român a ucis o tânără în vârstă de 20 de ani. El se află acum sub acuzarea de tentativă de omor. Criminalul a fugit de la locul crimei, apoi a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal cu un microbuz.

Tânăra a fost descoperită moartă într-o locație din Hellerud în Oslo. Anchetatorii spun că ar avea o identitate pentru fata ce a fost ucisă și că aceasta este o norvegiană în vârstă de 20 de ani.

Citeste si: VIDEO| Profilul victimei- cheia anchetei din Arad

„Avem o identitate certă pentru decedată. Aceasta a fost o norvegiană în vârstă de 20 de ani“, spune șeful anchetei din districtul de poliție din Oslo, Anne Alræk Solem, potrivit stiridiaspora.ro.

Cine este criminalul tinerei

Un român este acuzat de omor în Norvegia. Potrivit anchetatorilor, victima îl cunoștea pe ucigaș, însă oamenii legii nu au vrut să dea detalii despre ce relația exista între cei doi.

Citeste si: VIDEO| Cine este criminalul afaceristului din Arad?! A fost omor cu premeditare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Există o relație între acuzat și decedat, dar nu vom intra în detalii despre ce fel de relație“, a declarat procurorul principal care se ocupă de caz.

Investigațiile au început în momentul în care s-a raportat un accident rutier pe E6 între Morskogen și Espa. O persoană a anunțat autoritățile că un conducător auto a circulat pe contrasens și a produs un accident rutier.

un român a ucis o tânără în norvegia
Tânără ucisă de un român.[Sursa foto: PixaBay]

„Primul mesaj a fost că era față în față și că erau implicate o mașină și un camion. Când ajungem, se dovedește a fi o autoutilitară mai mare care a fost lovită“, a spus managerul de operațiuni din districtul poliției de Est.

Citeste si: Caz șocant: Bărbat găsit cu două cuțite înfipte în piept

Accidentul de mașină a avut loc lângă granița dintre Viken și Innlandet. Tânărul se află sub acuzare după ce a condus pe contrasens o mașină și s-a lovit frontal de un microbuz care circula regulamentar.

În urma accidentului nu a rezultat niciun deces. Persoanele implicate au scăpat cu răni ușoare, însă au fost produse pagube materiale foarte mari. Bărbatul de 20 de ani este acuzat și de tentativă de crimă pentru coliziunea produsă.

Citeste si: Un băiat de 6 ani a fost împușcat mortal, în timp ce mama lui îl ducea la grădiniță. Doi tineri au fost arestați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si