Polițiștii din Germania investighează o crimă care a avut loc în noaptea de Halloween. Un român în vârstă de 46 de ani, cu tăieturi masive, a fost găsit într-un garaj de pe Pielstickerstrasse din Altenessen. Românul, un bărbat fără adăpost, s-a stins din viață la spital o zi mai târziu. Un alt român este suspectat de omor și se află deja în arest. Individul a fost arestat la câteva ore după ce a avut loc crima.

Citeste si: Povestea de dragoste a unei românce cu bodyguardul reginei Olandei. Cum s-au cunoscut Eva și Arton

Sonja Kochem, purtătoarea de cuvânt a poliției a transmis că oamenii legii au fost anunțati luni, 1 noiembrie 2022, în jurul orei locale 23:00, că românul în vârstă de 46 de ani, care sângerera puternic, era în pericol acut de moarte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În primă fază, căutarea a fost una eșuată. Cercetăriile Kripo au dus câteva ore mai târziu la românul în vârstă de 42 de ani, principalul suspect. Acesta a fost identificat lângă locul crimei în jurul orei locale 02:30, a declarat Kochem. La solicitarea parchetului, bărbatul a fost adus în fața unui magistrat care l-a trimis după gratii.

Oamenii legii cer ajutorul cetățenilor

Momentan, oamenii legii nu cunosc nici motivul care a dus la comiterea crimei dar nici arma care i-a sfârșit viața românului în vârstă de 46 de ani.

Este luată în calcul că între cei doi bărbați ar fi existat o dispută, care mai apoi, a escaladat.

Citeste si: Declarația unei prostituate a destructurat o afacere cu bani falși din Bihor. Polițiștii au fost găsit bancnote false care reprezentau peste 200.000 de euro

Probabil, conform lui Kochem, locul unde a fost găsită victima și locul crimei nu sunt identice. Pe baza urmelor, polițiștii presupun că românul a fost atacat pe Pielstickerstrasse și s-a târât sângerând abundent în direcția curții garajului.

Victima, grav rănită, a fost găsită de un martor care a alertat serviciul de salvare al pompierilor în jurul orei locale 22:35.

Martorii care l-au observat pe suspect pe Pielstickerstraße în jurul orei 22:00, în seara zilei de 31 octombrie, sunt rugați de urgență să contacteze echipa de omucideri a poliției din Essen.

Citeste si: O adolescentă care a fost dată dispărută în Germania a fost găsită în România. Copila se afla într-o maşină cu cetăţeni sârbi, la Moraviţa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si