Close sidebar
Close sidebar

Un român a ucis un conațional în Germania. Totul a avut loc în noaptea de Halloween

Un român în vârstă de 46 de ani s-a stins din viață în Altenessen, un cartier din nordul orașului Essen din Germania. GTragedia a avut loc chiar în noaptea de Halloween. Cel care i-a fost călău este un conațional în vârstă de 42 de ani. Poliția caută de urgență martori.

Alexandra Costea,

Un român a ucis un conațional în Germania. Totul a avut loc în noaptea de Halloween

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii din Germania investighează o crimă care a avut loc în noaptea de Halloween. Un român în vârstă de 46 de ani, cu tăieturi masive, a fost găsit într-un garaj de pe Pielstickerstrasse din Altenessen. Românul, un bărbat fără adăpost, s-a stins din viață la spital o zi mai târziu. Un alt român este suspectat de omor și se află deja în arest. Individul a fost arestat la câteva ore după ce a avut loc crima.

Citeste si: Povestea de dragoste a unei românce cu bodyguardul reginei Olandei. Cum s-au cunoscut Eva și Arton

Sonja Kochem, purtătoarea de cuvânt a poliției a transmis că oamenii legii au fost anunțati luni, 1 noiembrie 2022, în jurul orei locale 23:00, că românul în vârstă de 46 de ani, care sângerera puternic, era în pericol acut de moarte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În primă fază, căutarea a fost una eșuată. Cercetăriile Kripo au dus câteva ore mai târziu la românul în vârstă de 42 de ani, principalul suspect. Acesta a fost identificat lângă locul crimei în jurul orei locale 02:30, a declarat Kochem. La solicitarea parchetului, bărbatul a fost adus în fața unui magistrat care l-a trimis după gratii.

Oamenii legii cer ajutorul cetățenilor

Momentan, oamenii legii nu cunosc nici motivul care a dus la comiterea crimei dar nici arma care i-a sfârșit viața românului în vârstă de 46 de ani.

Este luată în calcul că între cei doi bărbați ar fi existat o dispută, care mai apoi, a escaladat.

Citeste si: Declarația unei prostituate a destructurat o afacere cu bani falși din Bihor. Polițiștii au fost găsit bancnote false care reprezentau peste 200.000 de euro

Probabil, conform lui Kochem, locul unde a fost găsită victima și locul crimei nu sunt identice. Pe baza urmelor, polițiștii presupun că românul a fost atacat pe Pielstickerstrasse și s-a târât sângerând abundent în direcția curții garajului.

Victima, grav rănită, a fost găsită de un martor care a alertat serviciul de salvare al pompierilor în jurul orei locale 22:35.

Martorii care l-au observat pe suspect pe Pielstickerstraße în jurul orei 22:00, în seara zilei de 31 octombrie, sunt rugați de urgență să contacteze echipa de omucideri a poliției din Essen.

Citeste si: O adolescentă care a fost dată dispărută în Germania a fost găsită în România. Copila se afla într-o maşină cu cetăţeni sârbi, la Moraviţa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI