Close sidebar
Close sidebar

Un roman, acuzat ca a furat diamante si inele in valoare de peste 5 milioane de euro, dintr-un magazin din Paris. Cum se apara

N-ar fi vazut, n-ar fi auzit si nici pe-acolo nu ar fi trecut, daca nu era obligat sa o faca! Tanarul acuzat ca a furat diamante brute si inele in valoare de peste 5 milioane de euro, dintr-un magazin din Paris, se apara cu toate armele pe care le mai are. Recunoaste o parte din acuzatii, dar spune ca a fost un simplu pion pentru adevaratii faptasi! ##VIDEO42590##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mascatii i-au spart usa acestui barbat din Ploiesti si i-au cerut sa le prezinte toate bijuteriile pe care le are in casa.
Bunurile au fost confiscate, iar barbatul a ajuns la audieri. Un inel le-a atras atentia politistilor, insa acestia ar fi vrut mai mult.

Adrian Georgescu: Nu si-a pastrat 2 bunuri, asa cum se sustine in referatul cu propunere de arestare, ci un singur inel.

Povestea pare desprinsa din filme, insa este adevarata, spun procurorii.
La sfarsitul anului trecut, romanul, alaturi de 2 cetateni sarbi au pus ochii pe un magazin de bijuterii nu de oriunde, ci... de la Paris.
Nu cautau inel de logodna si... Nu au vrut sa intre inarmati, mascati si sa arunce cu amenintari. Si-au incropit o poveste mai eleganta. Romanul de 42 de ani a jucat rolul unui evaluator de diamante.


A intrat in magazin, a verificat marfa si, intr-un moment de neatentie al angajatilor, a inlocuit bijuteriile reale cu mai multe falsuri.

Adrian Georgescu: Ideea a fost a cetatenilor sarbi, manopera de savarsire a acestei fapte, de asemenea. El a fost un simplu postas.

Dupa cateva minute, cel care juca rolul expertului a declarat ca nu are de gand sa cumpere ceva.
A plecat cu bijuterii si diamante brute in buzunar in valoare de 5,2 milioane de euro.

A pastrat, spune el, un singur inel. In fata procurorilor, a incercat sa explice ca cei 2 cetateni sarbi sunt adevaratii artizani ai acestui furt.


Adrian Georgescu: Diamantul a ramas in posesia celorlalte persoane implicate in aceasta sustragere.

Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile si risca sa fie extradat.
Si in Franta se desfasoara o ancheta, dar cetatenii sarbi cautati nu au fost inca prinsi!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI