Incidentul a avut loc la intrarea unui club de noapte de pe insula elenă. Bărbatul, de origine română, a venit de la o petrecere, acolo unde a trebuit să efectueze mai multe manevre complicate pentru a ieşi din parcare. Toate acestea vin ca urmare a faptului că maşina unei localnice de pe insula Thassos îi stătea în cale.

Bărbatul s-a enervat și a vandalizat mașina unei localnice

Cu toate că a reușit să ajungă fără probleme în stradă, cu ajutorul unui paznic al clubului de noapte, turistul român s-a înfuriat şi s-a răzbunat pe mașina grecoaicei, căruia i-a spart geamurile înainte de a pleca. Proprietara maşinii avariate a sesizat justiţia şi forţele de ordine.

Citeste si: Incident scandalos în Italia! O copilă de 2 ani a fost lăsată în mașină, în plină caniculă. Părinții se certau în afara autoturismului

„Aceşti oameni care vin în vacanţă în Thassos trebuie să ştie că nu pot face ce vor, numai pentru că s-au înfuriat”, a transmis femeia, conform jurnaliștilor de la  Observator . Românul nu prea are cum să scape deoarece poliţia şi garda de coastă au numărul maşinii sale şi fac controale pe feriboturile care părăsesc insula.

Întâmplarea unei familii, cu trei copii, care a mers în vacanță în Grecia. Mama cere ajutor disperat

Mama a făcut o postare într-un grup de Facebook în care a explicat tot ce li s-a întâmplat și a mărturisit că are nevoie de ajutor urgent.

Femeia a scris pe Facebook că a ajuns cu întreaga familie la cazare, acolo unde rezervase pe Internet, însă proprietatea respectivă nu au onorat rezervarea și au ajuns cu toții în drum. Au fost nevoiți să ceară ajutor pe Internet.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- O mamă a fost ucisă de fiul de 15 ani. Băiatul era supărat pentru că femeia l-a părăsit pe tatăl aflat în închisoare

Femeia a transmis că are nevoie urgent de șase camere duble. Mai mulți oameni i-au sărit în ajutor, pentru a se asigura că familia este și va fi în continuare în siguranță.

„Bună ziua, vă rog să mă ajutați! Am ajuns în Lumenas la cazare şi din păcate nu au onorat rezervarea, suntem cu trei copii mici, deci căutam cazare începând de astăzi până pe 3 august, avem nevoie de şase camere duble! Mulţumesc!!”, a scris turista pe Facebook.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Nu este singurul caz de acest fel. Mai mulți turiști au declarat că s-au confruntat cu situații asemănătoare în Thassos și nu numai. O altă utilizatoare a grupului a mărturisit că unii turiști și-au făcut rezervări încă din primăvară şi au întâmpinat probleme. 

Citeste si: Interlop român, decizie incredibilă. S-a predat autorităților din Italia: „Trebuie să înfrunt această situație într-o țara cu o Justiție corectă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si