"Dragi români, bună ziua. Mă deplasez prin Odesa, care este plină de baricade și sârmă ghimpată, ca în vremurile de demult. Nu filmez infrastructura, deoarece spionajul rus pândește orice video și orice fotografie publicate de aici pentru a-și corecta comportamentul(...)

Un român blocat în Odesa, dezvăluirii cutremurătoare despre războiul din Ucraina: "Este plin de baricade și sârmă ghimpată"

Citeste si: Soldații ruși se află la 25 de kilometri în afara capitalei Kiev. Se duc lupte în sud, în Mariupol și Mykolaiv, informează SUA

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dimineață a mai fost o alarmă aeriană, acum nu este alarmă aeriană. În jurul coastei Odesei sunt o mulțime de vase militare ale Federației Ruse care încearcă deja a treia oară să facă o debarcare de comando. Am avut probleme cu telefonia mobilă deoarece rușii tot încearcă să o pună la pâmânt, dar se repară repede", a povestit Grig Cosma, românul care este bloct în Odesa, al treilea cel mai mare oraș din Ucraina.

Grădina zoologică din Odesa, adăpost pentru animalele de companie ale ucrainenilor în perioada războiului

Grădina zoologică din Odesa adăposteşte animalele de companie ale ucrainenilor pe toate durată războiului, a informat Igor Bilyakov, directorul grădinii zoologice pe pagina sa personală de Facebook.

Citeste si: Vladimir Putin spune că a discutat cu Aleksandr Lukaşenko cu privire la accesul Belarusului la Marea Baltică

Deja grădina zoologică din Odesa este casă pentru 70 de animale de companie, pe care stăpânii le-au adus pentru a fi în siguranţă.

"Iepuri, chinchille, sobolani, veveriţe degu, papagali, broaste testoase, cameleoni şi un sarpe se află deja în grija grădinii zoologice din Odesa. Vom avea grija de toate. Continuam să acceptam animale", a declarat directorul grădinii zoologice Igor Bilyakov.

Citeste si: Mesajul unui rus capturat: „Rusia nu este acea Rusie care ne este băgată în cap”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si