Incidentul a avut loc la Terni, un oraș mic situat la nord-est de Roma în dimineața zilei de 2 iulie. Din detaliile oferite de oamenii legii, renumitul doctor a făcut plinul mașinii, a plătit, doar că portofelul l-ar fi lăsat pe plafonul autoturismului.

Citeste si: VIDEO- Trei români au creat haos într-o sala de jocuri din Italia. Au folosit un autobuz pe post de berbec și au furat toți banii 

Întreaga scenă a fost sesizată de un român în vârstă de 48 de ani. Exact în momentul în care a vrut să plece, portofelul doctorului a căzut de pe plafonul mașinii. Românul a recuperat portofelul și l-a dus imediat la secție. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel care a făcut gestul de generozitate și simț civic este un român în vârstă de 48 de ani care locuiește în Terni, potrivit jurnaliștilor locali.

Românul a fost singurul care a decis să intervină

La incidentul din benzinărie au asistat și alți șoferi care se aflau în zona de service a stației de carburanți, singurul care a reacționat fiind românul în vârstă de 48 de ani care a făcut tot posibilul pentru a recupera bani, hârtiile și documentele și le-a dus rapid la secția de poliție.

Acolo oamenii legii au făcut demersurile necesare pentru a-l găsi pe proprietar, un cunoscut medic, care s-a deplasat la secție pentru a-și recupera banii și documentele, ceea ce ar fi avut șanse foarte mici să se întâmple, dacă nu era românul de 48 de ani, care a făcut un nobil și lăudabil gest. 

Citeste si: Descoperire terifiantă pe o plajă din Egipt. O creatura marină, cu colți și fără ochi i-a înspăimântat pe turiști

Personalul Sediului Poliției Terni a avut numai cuvinte de apreciere pentru simțul civic de care a dat dovadă bărbatul care nu a ezitat nicio clipă după ce a găsit portofelul plin de bani. Chiar și doctorul i-a mulțumit bărbatului pentru un gest care cu siguranță nu era obișnuit. Acesta se resemnase deja cu gândul că nu va mai găsi banii, actele de identitate și cărțile de credit. Iată însă că acesta a avut parte de o surpriză plăcută si totul a avut final fericit, neașteptat, grație intervenției românului în vârstă de 48 de ani.

Citeste si: Un bărbat a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur. Ce a urmat apoi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si