Imagine cu românul care se afla pe plaja Psili Ammos din Thassos a făcut adevărate ravagii pe rețelele de socializare, adunând sute de reacții și comentarii care mai de care mai amuzante. În fotografia care a fost postată de un utilizator pe grupul de Facebook "Forum Thassos" se poate vedea cum bărbatul cară după el ceea ce pare a fi un bidon cu vin alb adus de acasă.  

Citeste si: Vacanțele românilor, puse în pericol de valul 6 COVID. Ce restricții pregătesc autoritățile noul val al pandemiei

Însă, reacțiile și comentariile spumoase ale internauților nu au întârziat să apară, unele dintre ele fiind mai mult decât savuroase.

Un român care se afla pe plajă în Thassos a făcut furori pe rețelele de socializare. Internauții s-au amuzat copios: "Ce ai frate în bidon?"

Un român care se afla pe plajă în Thassos a făcut furori pe rețelele de socializare. Internauții s-au amuzat copios: "Ce ai frate în bidon?"

[Sursa foto: Facebook]

Imaginea a fost postată alături de textul:  "Când vii însetat la plajă"

Acestea sunt doar o parte dintre comentariile savuroase:

"WOW! Oare ce era acolo?" 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Si uite asa ne facem de ras “acasa” la altii!!"

"Suc de mere pentru copiii din plaja"

"Pt. copilași"

"Vii cu viile... însetații cu ulei de măsline cu STF 50"

Citeste si: Descoperire șocantă a turiștilor români din Grecia. Au găsit scorpioni în camerele de hotel

"Cunoști romanii, dintr-o mie….."

"E ulei de bronzat! Câta răutate!"

"Thassos transformat în Eforie"

"Da ce aveți cu omul, sunteți invidioși că nu ați plecat și voi cu vinul la pachet din RO?"

Un român de 25 de ani, dispărut în apele mării în Lefkada

Un român este de negăsit, după ce a dispărut în apele mării în Lefkada. Acesta a dispărut duminică, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Autoritățile elene încearcă să îl găsească.

Citeste si: VIDEO| El este românul care a dispărut în Grecia. Bărbatul a intrat în mare acum trei zile şi de atunci nu a mai fost văzut

Nici până la această oră nu a fost găsit bărbatul de 25 de ani care a dispărut duminică la prânz aproape de marginea plajei Mylos. Două nave ale Gărzii de Coastă, cu asistență de la Preveza, precum și un scafandru, încearcă să găsească un indiciu pentru a-l localiza pe tânărul român.

Martorii spun că au fost valuri foarte mari în cursul zilei de duminică și că plaja respectivă nu are alocat serviciu de salvamari.

Citeste si: Informații despre „Câinele de mare”. Când a fost văzut ultima dată rechinul de pe litoralul românesc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si