Începând cu anul 2021, locatarii blocului Itea din Via Perini 4 din Trento au trăit o experiență extrem de neplăcută. Un român în vârstă de 40 de ani a început să îi hărțuiască pe toți rezidenții blocului, făcându-și obiceiul să arunce zilnic gunoiul și mizeria pe geamul locuinței sale. Acest comportament prost a persistat de ani de zile, iar bărbatul a fost în arest la domiciliu pentru numeroase perioade.

Cu toate acestea, ieri, institutul ITEA- Istituto Trentino per l'Edilizia Abitativa- a reușit să reintre în posesia apartamentului și să-l evacueze pe bărbatul infractor. Locatarii blocului Itea au fost eliberați de coșmarul în care trăiau de ani de zile și speră să poată trăi acum într-un mediu mai curat și mai sigur.

Citește și: Disperarea unei mame! O româncă a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce și-a răpit copiii de la tatăl belgian

Bărbatul, care a fost condamnat de mai multe ori pentru furturi din școli și biserici începând cu anul 2021, a "înnebunit" recent. Zilnic, arunca gunoaie și excremente pe geam, care adesea ajungeau în fața ușii altor locatari sau direct pe trecători.

Bărbatul care trăia în condiții „primitive” și-a băgat un vecin în spital

Lista infracțiunilor și agresiunilor fizice este lungă: un bătrân a ajuns la urgențe după ce a fost lovit în cap de un sac care "a picat din cer", o femeie în vârstă a fost împinsă pe scări.

Lista continuă cu scuipări în fața blocurilor de locuințe, amenințări săptămânale cu moartea și pagube aduse mașinilor parcate, în valoare de aproximativ 3.500 de euro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Itea a emis o notificare de evacuare împotriva românului acum patru ani, dar, în ciuda acestui fapt, bărbatul încă locuia în apartamentul de la etajul trei. Trăia în condiții „primitive”, fără lumină sau apă, dar cu încălzire centralizată funcțională, care a fost plătită de toți locatarii, așa cum au declarat aceștia pentru ziarul La Voce del Trentino.

Citește și: Un român a crezut că va scăpa nepedepsit după ce a comis 20 de jafuri în Italia. A furat parfumuri de firmă în valoare de peste 50.000 de euro

Românul în vârstă de 40 de ani avea o atitudine foarte agresivă față de toată lumea. De-a lungul anilor, au existat numeroase rapoarte de amenințări și agresiuni la adresa rezidenților. Bărbatul era complet scăpat de sub control, scuipând în lifturi, care erau folosite obligatoriu chiar și de persoanele cu handicap care locuiau la etajele unu și doi, cu riscul de a contracta boli.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În prezent, bărbatul va fi plasat din nou în arest la domiciliu într-un sat din regiunea Upper Garda și nu se va mai putea întoarce în apartamentul de la Via Perini, unde încuietoarea ușii de la intrare a fost schimbată imediat după evacuarea acestuia.

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în chilia unei mănăstiri. S-ar fi aflat acolo de mai bine de o săptămână


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si