Close sidebar
Close sidebar

Un roman condamnat pentru proxenetism este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa. Europol a pus in deshiderea listei celor mai cautati fugari un clip de prezentare cu barbatul.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Prin campania derulata de Europol in luna decembrie, in fiecare zi, un fugat din fiecare tara partenera este prezentat drept cel mai cuatat infractor din Europa, iar prropunerea Romaniei a fost Ionel Silvestru.

Potrivit Mediafax, Ionel Silvestru este dat in urmarire internationala inca din anul 2011. In 2015 a fost gasit vinovat şi condamnat la 12 ani de inchisoare, de Curtea de Apel Iaşi, pentru proxenetism, trafic de minori şi trafic de persoane.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Barbatul a racolat zeci de fete, multe dintre ele minore, pe care le-a trimis in Spania si Marea Britanie, und e le-a obligat sa se prostitueze, obtinand de pe urma lor peste jumatate de milion de euro.

Potrivit Europol, din ianuarie cand a fost a fost lansata platforma www.eumostwanted.eu şi pana in prezent, au fost prinşi 24 astfel de fugari, noua dintre aceştia fiind arestati dupa informatii primite de la cetateni sau dupa ce au fost mediatizati in presa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI