Poliţiştii din Calafat au dispus reţinerea unui bărbat de 50 de ani, acuzat de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi contrabandă calificată. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a ameninţat cu un pistol mai multe persoane care se aflau pe terasa unui bar din localitatea Basarabi.

Citeste si: Interlopul cu pistol si grenada

Poliţiştii doljeni au stabilit că bărbatul a tras un foc de armă înainte de a intra pe terasa barului, potrivit GDS.ro. În cursul zilei de ieri, poliţiştii au descins în camera hotelului unde bărbatul s-a cazat când a revenit în țară.

Arsenal armat găsit asupra pistolarului 

Asupra bărbatului reţinut de poliţiştii din Calafat au fost descoperite şi alte arme- arbaletă cu 13 săgeţi, un cuţit, spray iritant, cartuşe şi recipienţi cu substanţe chimice, informează, miercuri, IGPR.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De asemenea, într-un sac menajer au fost găsite patru recipiente de un litru, care ar fi conţinut substanţe chimice.

"În noaptea de 1 spre 2 august a.c.,

poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat, de 33 ani, din Calafat, cu privire la faptul că pe terasa unui bar din centrul unui sat, din judeţul Dolj, un bărbat ar ameninţa cu un pistol consumatorii. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au observat un bărbat care avea în mână un obiect, care părea a fi pistol. Acesta a fugit către o stradă din localitate, iar poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia.
Bărbatul a fost prins şi imobilizat, ulterior, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări", precizează IGPR.

Citeste si: VIDEO| Șeful Poliției Dâmbovița, amenințat cu moartea de un interlop: „Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc!”

Românul abia revenise din Franța cu o zi mai devreme

Poliţiştii au stabilit că bărbatul are 50 de ani, este cetăţean român, cu domiciliul în Franţa, de unde revenise în ţară la data de 31 iulie.

În urma controlului corporal al bărbatului, a fost găsit asupra sa un pistol, din categoria armelor neletale, supuse autorizării, cu muniţia aferentă în încărcător, despre care acesta a declarat că l-ar fi cumpărat din Franţa, precum şi o borsetă, în care erau documente de identitate şi o pereche de cătuşe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si