Close sidebar
Close sidebar

Un roman de 18 ani a murit intr-un accident groaznic in Spania. Familia se roaga de oameni sa ii ajute sa ii aduca trupul acasa. "Il vrem aici, nu sa il inmormanteze acolo!"

Weekend-ul trecut, un tanar roman de 18 ani si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier ce s-a petrecut pe o sosea din Spania. Cum nenorocirea asta nu era de ajuns, acum a inceput un adevarat razboi intre parintii tanarului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi sunt despartiti si vor sa il inmormanteze pe Marian in locuri diferite. Tatal si toate rudele baiatului vor sa il inmormanteze in localitatea Salcia din judetul Mehedinti, in timp ce mama lui vrea sa il ingroape in Spania.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Rudele si tatal baiatului decedat o acuza pe femeie ca vrea sa puna mana pe banii de la asigurarea de viata si de aceea insista ca baiatul sa fie inmormantat departe de tara.

Marian se afla in autoturismul unui spaniol de numai 23 de ani.

Alaturi de el si de soferul autoturismului se mai afla si o fata de 18 ani de origine spaniola.

Cei trei se aflau intr-un BMW, iar la un moment dat soferul a pierdut controlul autoturismului si masina s-a izbit violent de un cap-tractor. Cei doi spanioli din masina au fost usor raniti, in timp ce Marian a fost singurul care a murit in urma ranilor grave suferite. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI