Close sidebar
Close sidebar

Un român din Italia și-a dat foc după o ceartă cu iubita! Tânărul se zbate acum între viață și moarte

Un gest necugetat ar putea să-l coste viața pe un român de 24 de ani, stabilit în localitatea italiană Melegnano din apropierea orașului de Milano. Tânărul și-a dat foc în noaptea de joi spre vineri, după o ceartă cu fosta sa iubită.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Românul s-a incendiat în fața casei în care locuiește sora fostei sale iubite, în timp ce tânăra se afla în vizită. Bărbatul de 24 de ani i-a cerut tinerei să reia relația. După ce a fost refuzat, tânărul s-a stropit cu benzină și și-a dat foc, scrie publicația Milano Fanpage, citată de rotalianul.com.

Românca a asistat la scena terifiantă, iar fostul ei iubit a fost salvat de medicii și polițiștii chemați de urgență la fața locului. Tânărul a fost transportat de urgență la spitalul din Niguarda, având arsuri de gradul 1 și 2 pe cap, mâini și pe spate. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI