Bărbatul susține că, după o ceartă cu partenera sa, aceasta a luat copilul de acasă, amenințându-l că nu îi va mai vedea niciodată.

Copilul de doi ani este grav bolnav și are pastilele acasă

În lipsa veștilor, îngrijorarea părintelui crește pe zi ce trece. Copilul de doi ani a fost văzut ultima dată la Madrid, iar viața lui ar putea fi în pericol din cauza sindromului de care suferă, informează Stiri Diaspora.

Bărbatul de naționalitate română se află în Spania de 23 de ani și forma un cuplu cu soția sa, originară din Filipine, de șapte ani, însă lucrurile nu mai mergeau între ei. Ca urmare a bolii lui Alejandro, relația dintre părinți s-a complicat, iar aceștia au rămas împreună de dragul băiețelului. Însă după ultima ceartă, mama a fugit cu copilul, amenințându-l pe român că nu va mai auzi niciodată de ei.

Citește și: Acest bucătar mexican riscă 9 ani de închisoare, după ce a gătit un crocodil: „Am făcut niște taco pentru a-l încerca”

Copilul de doi ani a fost văzut ultima dată la Madrid, iar viața lui ar putea fi în pericol din cauza sindromului de care suferă.

Copilul de doi ani a fost văzut ultima dată la Madrid, iar viața lui ar putea fi în pericol din cauza sindromului de care suferă.

[Sursa foto: Stiri Diaspora]


Alejandro Burgneriu Pugoy, în vârstă de doi ani, și mama sa, Daisy Pugoy, au dispărut la 19 iunie 2023 la Madrid.Mai mult, copilul suferă de sindromul Pitt Hopkins, o tulburare rară de neurodezvoltare. Băiețelul frecventează Centrul Regional de Coordonare și Evaluare a Copiilor din Madrid (CRECOVI), iar dizabilitatea este în curs de evaluare.
De la dispariția sa, băiețelul a lipsit de la mai multe consultații medicale, care sunt cruciale pentru a analiza evoluția bolii de care suferă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Atât hainele mamei, cât și cele ale copilului sunt acasă, însă mama a plecat cu pașaportul ei și al copilului. În plus, mama copilului are și cardul de sănătate al lui Alejandro. Andrei a încercat să o contacteze telefonic pe Daisy, dar, deși dă semnal, aceasta nu răspunde niciodată la apeluri, iar pe 21 telefonul mobil a fost deconectat de la rețea. Poliția le-a marcat ambele pașapoarte pentru a împiedica copilul să părăsească țara.

”Eu nu am lovit-o niciodată”

Elcierredigital.com l-a contactat pe Andrei Burgneriu, care și-a exprimat îngrijorarea declarând:  „Au trecut 17 zile și nu am mai primit vești de la ei din 21 iunie, când Daisy m-a amenințat și mi-a spus că nu îi voi mai vedea niciodată pe niciunul. După ce au plecat, am trimis un e-mail asistentei sociale care se ocupă de cazul soției mele, întrebând-o dacă a primit vești de la ea. Aceasta mi-a răspuns că nu știa unde se află soția și fiul meu și că, dacă ar fi știut, nu mi-ar fi putut spune din cauza protecției datelor.”,  conform  presei spaniole.

Citește și: Un bătrân a fost înșelat de 28.000 de lei, prin metoda ”acoperişul”

Poliția le-a marcat ambele pașapoarte pentru a împiedica copilul să părăsească țara.

Poliția le-a marcat ambele pașapoarte pentru a împiedica copilul să părăsească țara.

 

[Sursa foto: PixaBay]


Românul a mai povestit că situația dintre ei a început să se complice după ce femeia a renunțat la job pentru copil: „E a a fost nevoită să se oprească din muncă pentru a avea grijă de copil, iar eu încă
lucram, iar după un timp Daisy mi-a spus că nu-i place situația. Întotdeauna voia mai mult, iar eu nu-i puteam oferi totul, deoarece eram limitați din punct de vedere financiar. După câteva luni proaste, am devenit un cuplu care coabitează de dragul fiului nostru"
, povestește tatăl băiețelului. Anterior, Andrei avusese două plângeri pentru violență de gen, care au fost soluționate în două procese rapide, dar care au făcut ca mama să fie plasată sub protecția violenței de gen, mergând la un centru de servicii sociale.  "Eu nu am lovit-o niciodată, în ambele plângeri am scăpat fără acuzații și au fost considerate acuzații false pentru că nu erau corespunzătoare",  adaugă tatăl băiețelului. 

Bărbatul   a depus mai multe plângeri de la dispariție. Una dintre ele este împotriva mamei băiatului pentru răpire și dispariția copilului.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: O fetiță de apoape 2 ani luptă să învingă cancerul: ”Ea deja crede că așa arată viața”

"În niciun moment nu a fost acordată custodia mamei sale sau mie, așa că am același drept ca și ea de a-mi vedea fiul. Nu știu dacă sunt la serviciile sociale din San Blas, pentru că refuză să-mi spună ceva, nu înțeleg", explică tatăl băiatului.

"Nu știu ce să cred, adevărul este că mi-e teamă că li s-ar fi putut întâmpla ceva. Sunt foarte îngrijorat pentru că medicamentele fiului meu sunt aici, acasă. Deși am un avocat, nu au făcut nimic în instanță pentru că spun că vor să o localizeze pe mama fiului meu. Având în vedere complexitatea situației, am nevoie de toate mijloacele posibile pentru a-l găsi pe fiul meu și a ști că este bine”,  mai explică Andrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si