Părinții tânărului în vârstă de 19 ani au mărturisit că nu mai au nicio veste de la el din data de 18 octombrie 2022, ziua în care Alexandru a plecat la muncă în Germania.

Citeste si: Un român și un neamț au ajuns în spatele gratiilor după ce ar fi ucis un bărbat de 60 de ani

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați, în cursul zilei de 29 octombrie, de către aparținătorii numitului MICȘA ALEXANDRU CODRUȚ, de 19 ani,  din comuna Oarja, cu privire la faptul că,

din data de 18 octombrie, acesta ar fi plecat la muncă în Germania, iar din data de 26 octombrie, nu mai pot lua legătura cu el”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Cum arată Alexandru, tânărul în vârstă de 19 care a plecat la muncă în Germania

Semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, aproximativ 60 de kg, ochi albaștri, păr șaten, tuns scurt, constituție atletică.

Pe antebrațul mâinii stângi, Alexandru are un tatuaj care reprezintă o cruce goală pe interior și mai multe elemente abstracte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Doi tineri au fost amendați cu 20.000 de euro pentru că au întreținut relații sexuale, într-un parc din Italia. Evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Totodată, tânărul în vârstă de 19 ani are o cicatrice liniară în zona occipitală.

Vestimentația pe care Alexandru o avea la momentul plecării în Germania nu se cunoaște.

Citeste si: Caz șocant! Un bărbat și-a vândut traficanților de carne vie fiica și soția pentru a scăpa de datorii

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Citeste si: VIDEO- Noi detalii în cazul atacului sângeros dintr-un supermarket. Declarațiile halucinante ale atacatorului: "Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si